Данило Гончарук: У "Кривбасі" відчувається підтримка з усіх боків

Данило Гончарук: У "Кривбасі" відчувається підтримка з усіх боків}

Четвертий літній новачок криворізького «Кривбасу», півзахисник Данило Гончарук - про перехід до лав червоно-білих та плани на сезон.

- Даниле, як виник варіант з нашою командою?

- Перехід відбувся швидко для мене. Я недовго думав над пропозицією «Кривбасу», адже радий поверненню до України. Щасливий приєднатись до червоно-білих. Останній час грав за кордоном, дуже хотів повернутись додому.

Знав, що тут дуже хороший рівень в усьому, тому приїхав до команди за першої можливості. «Кривбас» дуже добре працює з молодими гравцями, тому це хороший шанс для мене проявити та показати себе, рухатись тільки вперед у професійному плані.

- Як пройшла твоя адаптація та як прийняли у новому колективі?

- Прийняли дуже добре, хлопці усі позитивні, шуткують. Відчувається підтримка з усіх боків. З усіма знайомлюсь, тут класний колектив. Йде підготовка до нового сезону. Хороші умови, все солідно. Сильний тренерський штаб. Персонал команди робить усе, аби нам було як можна легше та ми добре підготувались до прийдешніх матчів.

- Останнім часом ти грав у Іспанії. Чи був час слідкувати за українським чемпіонатом та чи що можеш сказати про «Кривбас»?

- Так. Про «Кривбас» знаю, що за два сезони вийшли з Другої ліги до УПЛ. У минулому сезоні боролись за єврокубки. Зрозуміло, який у «Кривбасі» рівень та вимоги до футболістів. Чим сильніша команда, тим краще для футболісти, можна працювати та розвиватись у професійному плані.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru