Данило Панов: Дуже хотів повернутися до України та допомагати рідному клубу

Данило Панов: Дуже хотів повернутися до України та допомагати рідному клубу}

Футболісти криворізького «Кривбасу» U-19 Данило Панов та Ярослав Гопкало розповіли про перші тренування під керівництвом нового старшого тренера команди Віталія Косовського.

Данило Панов, півзахисник «Кривбасу» U-19:

- Коли орки розпочали війну в Україні, я виїхав до Іспанії, та отримував ігрову практику в Академії «Леванте» - команді U-19. Перебував там три місяці, тренувався й коли з’явилась можливість повернутися до України, я одразу зібрав речі та приїхав. Хотілося дуже сильно повернутися додому, до «Кривбасу» та допомагати рідному клубу.

Отримав багато позитивних емоцій від перших тренувань на рідній землі: як від партнерів по команді, так і від тренера. Віталій Владиславович - дуже цілеспрямований тренер, ставить високі завдання. Хочеться працювати й ще раз працювати, прогресувати та рухатися вперед.

Ярослав Гопкало, півзахисник «Кривбасу» U-19:

- Під час війни ми були на зборах, тим кому не було 18 років. Нам допомгли приїхати до Іспанії, завдяки Хорхе Лопесу, ми там тренувалися, отримували ігровий досвід і як тільки дізналися, що «Кривбас» поновлює тренування, всі повернулися до Кривого Рогу.

Я приїхав раніше й мені пощастило з декількома товаришами по U-19 пройти збори із першою командою. Пройшли два збори, отримали хороший досвід, й зараз тренуємося з U-19. Будемо доводити, що ми гідні грати на найвищому рівні.

Перші тренування загалом пройшли непогано, багатьох хлопців я вже давно знаю. Тренер - дуже цікава людина, справжній професіонал своєї справи, багато пояснює, багато підказує, будемо вчитися у нього і працюватимемо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru