Даяна Семків: Це мій перший хет-трик у Вищій лізі

Даяна Семків: Це мій перший хет-трик у Вищій лізі}

Коментарі після матчу 19 туру Вищої ліги ЧУ ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Верес» - 7:0.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше хочу подякувати вболівальникам, які дуже підтримували нас. По-друге - подякувати супернику за гру. Це дуже молода симпатична команда і в них ще все попереду. Перед сьогоднішнім поєдинком через кадрові проблеми ми змінили ігрову схему і, добре, що дівчата виконали все, що ми планували.

Для нас важливо було здобути впевнену перемогу, тож, дякую команді за старанність та самовіддачу. Засмутило пошкодження Діани Бєлякової наприкінці матчу. Побажаємо їй якнайшвидшого одужання.

Олена Руда, головна тренерка ЖФК «Верес»:

- Ми розраховували на інший результат у матчі з «Ладомиром», натомість зазнали нищівної поразки. Цей пригнічений стан через поразки накопичився і заважав нам і сьогодні. Крім того далася взнаки зміна покриття. Півкоманди -  з мікротравмами. Хоч бери й сама виходь на поле.

Приємно, що наші лідери справді билися і боролися до кінця. Радію за Діану Мущенську, яка змогла подолати психологічний бар'єр після важкої травми ключиці і сьогодні вже почувалася впевнено. «Кривбас» завжди радує теплим прийомом. Суперник показав гарний футбол. З такими командами приємно грати і брати щось для себе.

Даяна Семків, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Ми дуже раді, що вийшло перемогти, адже в нас багато травмованих і деякі гравчині змушені були закривати не свої позиції. Перші двадцять хвилин ми більше грали коротким пасом і диктували свої умови, після чого збилися на дальні передачі і деякий сумбур. Проте змогли вгамувати емоції й довели гру до впевненої перемоги.

Це мій перший хет-трик у Вищій лізі. Дякую тренерам і команді, що дозволили виконувати пенальті. Бажаю одужання Діані Бєляковій. Пупсик, ми з тобою!

Анна Авраменко, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже рада дебютувати у стартовому складі. Наразі наш лазарет переповнений, тож, це дало мені можливість зіграти з перших хвилин. Дякую тренерам за довіру. Ми змогли продемонструвати свій найкращий комбінаційний футбол і реалізівати моменти. Бажаю Діані якнайшвидше повернутися до гри!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru