Даяна Семків: Після перерви ми покращили свою гру та перемогли

Даяна Семків: Після перерви ми покращили свою гру та перемогли}

Коментарі після матчу 5 туру Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - ЖФК «Житлобуд-1» - 4:1.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Мій комплімент команді суперника, нам ще з ним зустрічатись на Кубок незабаром, будемо в Щасливому грати. Перший тайм нам не зовсім вдався, суперник дуже вʼязку гру нам запропонував у середині поля, але ми неправильно працювали. В перерві підкорегували наші дії, стали грати більш агресивно, увімкнули швидкості й за рахунок цього нам вдавалось створювати та реалізовувати моменти, підбирати мʼячі. Тобто, ми володіли перевагою у другому таймі, повністю домінували над суперником. Тільки було питання часу, коли ми забʼємо. Зазначу що дівчата всі вимоги виповнили, можна їх тільки привітати з перемогою, вони молодці.

Володимир Пятенко, головний тренер ЖФК «Житлобуд-1»:

- Все вдалося, намагались грати, намагались навʼязувати суперницям свою гру, але, на жаль, так буває у футболі, що пропустили через свої помилки. «Кривбас» сьогодні не здивував, ми розбирали їх гру, знали як грають, знали про лідерів команди, перекривали практично усі зони. Знали про небезпечні зони та звідки може зʼявитись небезпека, але, на жаль, не врахував ще те, але, якщо так брати, то один удар - чотири голи ми пропустили. Прикро, але так буває.

Даяна Семків, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Гра була дуже важкою, нам дуже багато чого не вдалося, ми у першому таймі забили тільки один гол й так вийшло, що нам поставили пенальті і рахунок зрівнявся - 1:1. А у другому таймі - ми вийшли: тренери у роздягальні підказали, що нам краще зробити. І ми на останніх 15 хвилинах все вирішили.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru