Даяна Семків: У другому таймі зібрались та заслужено перемогли

Даяна Семків: У другому таймі зібрались та заслужено перемогли}

Післяматчеві коментарі після гри 7 туру Вищої ліги ЧУ серед жінок «Ладомир» - ЖФК «Кривбас» (0:4).

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше хочеться подякувати команді суперника за самовіддачу. Ми зробили деякі зміни у складі. Частково це було пов’язано з пошкодженнями деяких футболісток, але ми також хотіли надати шанс проявити себе нашим молодим гравчиням.

У першому таймі ми адаптувалися до поля та впорались з хвилюванням. Треба було забити один м’яч, щоб розкрити суперника та спокійно дограти поєдинок. Так і вийшло! Подякував команді за цей матч.

Олег Бортнік, головний тренер ЖФК «Ладомир»:

- Я був готовий до того, що буде тяжко і навіть не очікував, що ми так добре зіграємо перший тайм. Хочу похвалили своїх підопічних. Я дуже задоволений цим матчем. Думав, що усі наші механізми зруйнуються раніше. У футболі, як в жіночому, так і в чоловічому гра тримає до першого голу, після чого план змінюється.

У нас в заявці лише молоді дівчата. Ми зробили лише одну заміну, й ту – через травму. Ротаціʼ не має взагалі. Нам не вистачило сил. Ми не закривали зони, почались великі розриви. Досвідчений суперник нас не пробачив.

Даяна Семків, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Приємно повернутися на цей стадіон вперше за довгий час. Зловила ностальгію, згадала, як грала за «Ладомир». Але тепер я захищаю кольори «Кривбасу». Перший тайм був дуже важким. Ми не могли увійти у гру. Поле було важке, ноги підсіли ще на розминці. Але на другий тайм ми вийшли з іншим настроєм, зібрались, звикли до поля і змогли забити свої голи і заслужено перемогти.

Леся Ольхова, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Приємно сюди повертатися, адже ми прожили тут багато років, тут ми навчалися. Нас тут виховали у футбольному плані. Гра була важка. У першому таймі нам не вдавалося реалізовувати свої моменти. Стан поля - поганий, грати було важко.

Проте – те все «відмазки». Ми будемо шукати причини у собі. У другому таймі з реалізацією стало куди краще і ми досягли свого. Суперник сподобався: молода перспективна команда. У «Ладомирі» завжди віддають перевагу молоді, вони мотивовані і постійно навчаються.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru