Дебелко, Сарнавський, Микитишин - у символічних збірних 9 туру VBET Ліги

Дебелко, Сарнавський, Микитишин - у символічних збірних 9 туру VBET Ліги}

Українські ЗМІ підбили підсумки 9 туру VBET Ліги, матчі якого відбулись 22-24 жовтня. Криворізький «Кривбас» у 9 турі здобув першу перемогу в сезоні, перегравши петровський «Інгулець» - 2:1.

Приємно відзначити, що успіх червоно-білих не залишився поза увагою журналістів. Троє футболістів «Кривбасу» отримали «виклик» до збірних туру двох Інтернет-видань.

Sport Arena: Богдан Сарнавський – найкращий воротар туру, Роман Дебелко – серед найкращих нападників, і, до того ж, Герой туру!

UA-футбол: Артур Микитишин – найкращий лівий нападник, Роман Дебелко – найкращий центральний нападник.

- Вистачало в турі яскравих голкіперських виступів, але хтось зіпсував враження невдалою грою наприкінці, а інші при ефектності припускалися грубих помилок.  Тому зазначимо Сарнавського: ще за рівного рахунку та кількості гравців на полі він по-справжньому врятував номінальних господарів під час чистого виходу віч-на-віч з Марусичем, вдало зіграв ще в кількох епізодах і пропустив лише раз у складній ситуації, коли це вже не похитнуло переваги його команди, - пишуть журналісти про гру Сарнавського

- Сидіти в запасі весь сезон, щоб у першому ж виході з основи принести своїй команді першу перемогу після підвищення в класі? Виконано! Дебелко витяг матч з «Інгульцем», своїми двома голами значно полегшивши роботу Вернидубу, - пишуть журналісти про гру Дебелка

- Комусь дана кандидатура може здатися спірною, але тут важливим є контекст. «Кривбас» непогано додав після перерви, а Микитишин з'явився саме на 46-й хвилині зустрічі, прискоривши гру на своєму фланзі. До того ж на рахунку 19-річного гравця гольова передача на другий гол Дебелка, який і став переможним, - пишуть журналісти про гру Микитишина.

Нагадаємо, у цьому сезоні визнання спеціалістів вже отримували: Назар Волошин (5 тур - найкращий молодий гравець; Sport Arena); Ріфет Капіч (6 тур, Sport Arena), Володимир Якімець (6 тур, UA-футбол).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru