Денис Балан: Вже не міг дочекатись повернення до тренувань

Денис Балан: Вже не міг дочекатись повернення до тренувань}

Захисник криворізького «Кривбасу» Денис Балан та півзахисник Артем Щедрий розповіли у інтерв'ю клубній пресслужбі як провели відпустку, та з яким настроєм проводять перші зимові тренування.

Денис Балан, захисник ФК «Кривбас»:

- Відпочив просто чудово, встиг скучити за футболом. Радий побачити команду. Чесно кажучи, вже не міг дочекатися повернення до тренувань. У відпустці підтримували форму по програмах, які підготували тренери. Важливо добре підготуватися під час відпочинку, аби плавно увійти у тренувальний ритм на зборах.

Так, був за кордоном, відпочивав, але й тренувався. Там займатися приємніше (посміхається). Адже, коли повернувся до України, то моя перша пробіжка пройшла за температури -10. Бігати по пісочку було значно приємніше. Що подарував рідним на свята?

Те, що вони хотіли. Дуже добре, що вдалося відзначити свята у колі рідних та близьких. Після перших тренувань почуваю себе дуже добре фізично, готовий працювати на всі сто із максимальною самовіддачею.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Свята провів у родинному колі. Одразу після завершення сезону відпочили із дружиною у Єгипті: засмагали, купалися, перезавантажилися. Другу частину відпустки провів із рідними в Україні. Впевнений, кожен футболіст у довгій відпустці не може обходитися без діла. Тренувався за програмою тренерів, й кожен день звітував про роботу.

На свята рідним дарував переважно теплі речі. Вибір подарунків із дружиною – для нас вже як традиція. За тиждень до Нового року разом обираємо, що подарувати близьким. Вважаю, саме новорічна метушня потрібна кожній людині більше, аніж сам процес отримання подарунків.

Дуже скучив за партнерами, тепер з нетерпінням очікуємо разом поновлення чемпіонату. Фізично почуваю себе добре, але збори тільки почались, далі буде видно. Плани на збори? Якісно їх пройти та виконати головну задачу на рік – вихід до УПЛ.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru