Денис Кузик: Одразу погодився на пропозицію "Кривбасу", адже тут все на високому рівні

Денис Кузик: Одразу погодився на пропозицію "Кривбасу", адже тут все на високому рівні}

Новачок криворізького «Кривбасу», талановитий захисник Денис Кузик - про перехід до лав червоно-білих та перспективи на майбутнє.

- Денисе, вітаємо у «Кривбасі». Розкажи, як саме відбувся твій перехід?

- У мене був чинний контракт з «Динамо», мав їхати з ними на збори, але в останній момент все змінилось. Агент запропонував варіант з «Кривбасом». Я одразу погодився, адже знаю, що це дуже хороший амбітний клуб. Радий приєднатись до нової команди. Зроблю усе від себе залежне, аби допомогти «Кривбасу» досягти високих позицій у новому сезоні.

Також радий, що маю можливість попрацювати під керівництвом Юрія Вернидуба. Це сильний спеціаліст, емоційна людина, яка постійно заряджена на перемогу. До того ж, тут класний колектив, усе подобається. Мене гарно прийняли, я одразу влився у колектив, тепер тільки вперед та працювати.

- Чому саме номер 21? Тебе щось повʼязую з цією цифрою?

- Чесно кажучи, хотів інший номер (посміхається), але він був зайнятий. Тому обрав той, який був вільний - 21.

- На якій позиції почуваєш себе найкомфортніше? 

- Граю лівого захисника, але також можу закрити і зону правого захисника.

- З ким з «Кривбасу» був знайомий раніше? З ким ділиш кімнату на базі?

- За «Динамо» U-19 грали разом з Віктором Блізніченком, також був знайомий з Данею Гончаруком. А кімнату ділю якраз з Блізніченком.

- Які цілі ставиш перед собою у Кривому Розі?

- Наразі набираю оптимальну форму та планую закріпитись у стартовому складі. Хочу допомогати «Кривбасу» здобувати перемоги. Хотів би виділити умови, які створені для команди: відновлення, база, тренувальні поля - все на найвищому рівні.

- Ти прийшов вже по ходу сезону. Як оціниш старт «Кривбасу» в УПЛ?

- В принципі непогано - 7 очок заробила команда. У 1 турі в Олександрії тільки все, на жаль, пішло не за планом. Впевнений, у нас все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru