Денис Кузик: Розумію, що від мене хоче бачити Вернидуб на полі

Денис Кузик: Розумію, що від мене хоче бачити Вернидуб на полі}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Денис Кузик поспілкувався із журналістом Інтернет-видання Український футбол. Найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

- Влітку ви проходили збори із «Зорею». Цікаво буде зіграти проти хлопців, з якими перетиналися в «Динамо»?

- Для мене цікаво грати проти кожного суперника, буду радий побачити хлопців з «Динамо».

- Яка атмосфера панує в команді перед останнім матчем перед перервою?

- Атмосфера в команді чудова.. Всі хлопці дуже зосередженні на цій грі. Треба забирати свої залікові бали і прямувати до наших поставлених цілей.

- Який матч за перші півроку в «Кривбасі» став більш пам'ятним?

- Ну звичайно, це матч з «Дніпром-1» (3:0). Я так скажу, цей матч запамʼятається на все життя, адже тоді забив перший гол на професійному рівні, були неперевершені емоції.

- Можна говорити про те, шо ваш період адаптації вже пройшов?

- У «Кривбасі» мені дуже комфортно. Хлопці добре прийняли, не було такої довгої адаптації. Коли я тільки прийшов ми поговорили з Юрієм Миколайовичем. Я зрозумів, що він від мене хоче бачити на полі та приносити користь своєю грою.

- В яких аспектах гри ви себе прокачали в «Кривбасі»?

- Я прийшов в команду по ходу чемпіонату. Не був добре фізично підготовлений, поступово набирав форму. Тренер побачив, що я можу зіграти правого вінгера і вдалося виправдати надії тренера, показавши непогану гру.

- Ваші бомбардирські навички стали в нагоді в матчах з прямими конкурентами. В дитинстві не ставили грати нападником?

- На початках грав вінгером, а потім перекваліфікувався у захисника, а коли прийшов в «Кривбас» тренер побачив, що можу бути корисним. Дай бог, щоб так було і надалі.

- «Динамо» після зміни тренера якось здивувало вас?

– Готувалися до «Динамо», як і до решти суперників. До вилучення вони нічого не могли зробити з нашим пресингом. Один раз вибігли в контратаку і гра кардинально змінилася.

- Яку б ви дали оцінку епізоду з вилученням Бескоровайного?

- Я рахую, що прямої червоної не було. На місці рефері потрібно було б дати жовту і дивитися VAR. Ванат прийняв м'яч на щиток, відлетів в іншу сторону та він вже за інерцією падав або розумів, що програє в епізоді. Якось так.

- Ви встигли зіграти декілька поєдинків за молодіжну збірну України за каденції Ротаня. Хороші виступи за «Кривбас» підвищують шанси опинитися серед кандидатів до олімпійської збірної України?

- Якщо буду показувати хорошу гру, то Руслан Петрович обов'язково запросить.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами Українського футболу

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru