Денис Кузик: Суперник добре оборонявся, важко було його дотиснути

Денис Кузик: Суперник добре оборонявся, важко було його дотиснути}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Денис Кузик поділився думками про виїзну перемогу в 22 турі УПЛ над рівненським «Вересом» - 2:0.

- Денисе, вітаємо з перемогою! Важка гра виправдала очікування?

- Так, ми очікували саме такого матчу. «Верес» дуже добре обороняється, дуже важко було їх достинути. Звісно, добре, що їх гравець отримав червону картку. Після цього нам стало дещо легше. В цілому моментів було вдосталь, просто деякий час не могли їх реалізувати. Все склалось вдало для нашої команди. Коли вже забили другий гол, я був замінений. Після цього стало спокійніше психологічно. «Кривбас» виграв, вітаю з цим всіх нас, вболівальників. Рухаємось далі.

- В останніх матчах перемоги даються важко. Як вважаєш, можливо, це вже так суперники налаштовуються на нас як на лідера?

- Причини в суперниках, адже, звісно, усі на нас налаштовуються з подвійною мотивацією. Тим паче, чим менше залишається турів до кінця, тим цінніші залікові бали. Зараз розігруються «чемпіонські» очки, не можна їх втрачати. Добре, що забиваємо свої голи та не пропускаємо вже який матч поспіль.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru