Денис Устименко: Головне, забивати так само часто і в матчах УПЛ

Денис Устименко: Головне, забивати так само часто і в матчах УПЛ}

У минулу суботу криворізький «Кривбас» на другому літньому зборі провів двосторонню гру: «червоні» мінімально поступились «білим» - 0:1. Денис Устименко, автор переможного голу, та молодий півзахисник Денис Шевченко підвели підсумки матчу та поділилися очікуваннями від першого контрольного поєдинку.

Денис Устименко, нападник ФК «Кривбас»:

- Так, це вже як традиція. Друга двосторонка поспіль, й мені вдається забити ідентичний гол. Але, найголовніше, аби в чемпіонаті я забивав так само часто як у цих товариських матчах. Щодо зборів, то з кожним днем нам потроху легше фізично й психологічно. Адже з кожним тренуванням у нас все виходить краще, й налагоджуємо взаєморозуміння.

- Що скажеш щодо першого контрольного матчу проти «Олександрії»?

- Чекаємо цієї зустрічі, хочемо зіграти проти першого суперника. Будемо награвати ті моменти, які відпрацьовували на тренуваннях.

Денис Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Враження від зборів тільки найкращі, адже це перша команда. Наполегливо працюємо, аби показати себе на всі сто відсотків. Попереду - новий сезон, й це вже УПЛ. Це найвищий рівень футболу в Україні. Вернидуб - відомий тренер світового рівня. Зі свого боку хочеться довести, що я можу грати у першій команді, що відповідаю рівню «Кривбасу».

- Очікуєте у вівторок зустрічі проти команди, яка претендує на єврокубки?

- «Олександрія» - хороша команда. Буде нелегкий матч для обох суперників. Але ми ретельно готуємось, будемо намагатись показати себе тільки з найкращого боку. Контрольні матчі на те й контрольні, аби довести тренеру, хто на що здатен.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru