Денис Устименко: Налаштовувались продовжити переможну серію

Денис Устименко: Налаштовувались продовжити переможну серію}

Нападник криворізького «Кривбасу» Денис Устименко розповів про матч 14 туру VBET Ліги проти харківського «Металіста 1925» - 0:2.

- Денисе, тобі довелось входити у таку важку гру з лави запасних. Як прокоментуєш підсумки матчу?

- Так, згоден, не так легко увійти у таку гру. Але команди знаходились у рівних умовах щодо погоди та поля. Дуже хотів вийти на поле, забити та допомогти «Кривбасу» переломити гру. Сьогодні фарт не на нашому боці.

- Матч був «за шість очок». Наскільки прикро, що не змогли здолати конкурента за місця в топ-10?

- Дуже прикро, бо до цього ми виграли у двох матчах поспіль. Двох непростих матчах. Були налаштовані продовжити переможну серію. Не вийшло, тепер будемо виправлятись у зустрічах, які залишилось провести у цьому році.

- Результат сьогодні не найкращий. Але все ж «Кривбас» нарешті зіграв вдома. Девʼять з половиною років Кривий Ріг не бачив матчів УПЛ. Наскільки для команди було важливо зіграти у рідних стінах?

- Дуже важливо. Скажу, що настрій був на максимумі, щоб вдома зіграти вдало. Але не вийшло. Чекаємо, коли на трибуни зможуть повернутись вболівальники, адже вони – наш 12 гравець. А наразі хочемо подякувати нашим ЗСУ, нашим воїнам, які боронять Україну від клятих рашистів, що повенули футбол до Кривого Рогу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru