Денис Устименко: Перший збір позаду, все іде за планом

Денис Устименко: Перший збір позаду, все іде за планом}

Нападник криворізького «Кривбасу» Денис Устименко, а також півзахисник Максим Мисляй прокоментували суботню двосторонку, у якій «червоні» перемогли «жовтих» (1:0). Автором єдиного голу виявився як раз Денис.

Денис Устименко, нападник ФК «Кривбас»:

- Вийшов плідний перший збір. У нас підібрався хороший колектив. Цікаві тренування, все іде за планом. Так, десь трішки важкувато, але це збори. Щодо нового сезону, то «Кривбас» однозначно буде битися за перемогу у кожному матчі. Будемо виконувати задачі на сезон. Розуміємо, що прийдешній чемпіонат буде нелегким, але ми старанно готуємося й впевнені, що все буде добре.

Щодо мого голу, то, звісно, радий, що вдалося відзначитися. Мені вкотили у зону, зробив декілька обманних рухів й точно пробив у ближній кут. Гра вийшла трохи важкуватою, адже це останній день збору. Зараз декілька вихідних, й починаємо готуватися на другому зборі. Рухаємося далі.

Максим Мисляй, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Хороша двостороння гра, усі добре себе проявили, попрацювали. Настрій непоганий, щоправда, в кінці отримав невелику травму: забив стегно. В принципі все нормально. Це наші перші збори, й усім все дуже подобається, тим паче працюємо із новим тренером - Юрієм Вернидубом. Від нього дізнаємося багато нового, тренуємося із задоволенням.

У новому сезоні «Кривбас» буде ставити перед собою найвищі завдання. ФК «Кривбас» - це бренд українського футболу. Хочемо досягти разом із рідним клубом тільки високих цілей. Будемо працювати над цим.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru