Денис Васін: "Кривбас" не має права програвати

Денис Васін: "Кривбас" не має права програвати}

Нападник криворізького «Кривбасу» Денис Васін поділився думками після гостьового матчу проти липоводолинського «Альянсу» - 1:2 у 7 турі Першої ліги. Денис пропустив останні матчі через травму, а сьогодні вийшов на заміну в другому таймі й загострив гру: заробив пенальті, а також створив найнебезпечніший момент, коли господарів дивом врятував воротар після шаленого обвідного удару.

- Не вдалося забити більше, ніж вони, от і все. Були помилки, але у футболі без помилок не буває. До того ж важкий газон. Але все це виправдання. Вважаю, ми не маємо права програвати. Після матчу в роздягальні відбулася серйозна розмова. Завтра із хлопцями обов’язково обговоримо та проаналізуємо усі ці моменти. Передивимося гру й, упевнений, зробимо правильні висновки.

Так, у мене був момент, коли воротар здійснив неймовірний сейв. Можу йому тільки поаплодувати, як то кажуть. Важко, сказати, по грі рахунок чи ні. Більшість дивиться матч як вболівальники, а я як футболіст «Кривбасу». Тому коли виходиш на поле, ти не думаєш про якісь інші моменти, статистику тощо. Ти націлений тільки на те, аби команда виграла.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru