Деталі нового екіпірування ФК "Кривбас" від технічного партнера Strochka

Деталі нового екіпірування ФК "Кривбас" від технічного партнера Strochka}

Приємною несподіванкою для вболівальників криворізького «Кривбасу» на зимових зборах став новий комплект тренувальної форми від нашого технічного партнера – українського бренду Strochka.

Сьогодні ми вирішили більш детально розповісти вам про нове екіпірування нашої команди.

EXCLUSIVE PATTERN

Цей патерн було розроблено клубними дизайнерами на основі історичних «смуг», які стали невідʼємною частиною логотипу «Кривбасу». Ці смуги трансформувались у візерунок, який утворює напис FCKK.

GENERAL PARTNER

Логотип генерального партнера Клубу, компанії «Рудомайн», виконано в чорних кольорах, як і всі написи на цій формі. У поєднанні з основним червоним кольором «Кривбасу» – це виглядає стильно та патріотично.

SPECIAL LOGO

Спеціально для тренувального комплекту було розроблено нову емблему. Вона є поєднанням класичного лого команди з новим патерном, в якому напис FCKK замінив застарілий мʼяч. Також назва Клубу та міста написані англійською, а цифри 20/20 замінені тризубами. Це натяк на європейські амбіції «Кривбасу», а також бажання заявити всьому світу про те, яку країну представляє наша команда.

TECHNICAL PARTNER

Ще раз з гордістю хочемо зауважити, що Strochka є українським брендом, який виготовляє продукцію за найвищими стандартами, і при цьому ніколи не буде співпрацювати з представниками країни-агресора.

Ваша реакція на дизайн нової тренувальної форми у коментарях на офіційних сторінках нас надихнула і дала зрозуміти, що ми на вірному шляху.

Дуже скоро готуємо для вас ексклюзивний аукціон, а поки ще раз оцініть нову в коментарях наших сторінок.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru