Діана Бєлякова: Через пару років хотіла б спробувати свої сили у Європі

Діана Бєлякова: Через пару років хотіла б спробувати свої сили у Європі}

Нападниця ЖФК «Кривбасу» Діана Бєлякова, перебуваючи на зборах команди у Тростянці, відповіла на питання пресслужби клубу.

- Діана, розкажи, як почуваєшся? Які перші враження від зборів?

- Почуваюсь добре,збори проходять чудово, кожень день проводимо по два тренування. Це втомлює, але, впевнена, та команда, яка добре попрацює у підготовчий період, матиме перевагу над суперниками у чемпіонаті.

- Ти стала найкращою гравчинею команди за таким показником, як середня кількість спринтів за гру у минулому чемпіонаті. Скажи, чи відпрацьовуєш ти окремо цей компонент, чи в тебе «від природи» така неймовірна витривалість?

- Напевно, більше від природи, адже окремо я витривалість не відпрацьовую. Тренуюсь  на рівні зі всіма гравчинями.

- Як ти оцінюєш наразі готовність команди до чемпіонату?

- Ми завершили перший збір у Кривому Розі, досить плідно попрацювали, заклали певний фізичний фундамент і тепер важливо у товариських поєдинках вже налагодити ігрові зв'язки та відчути змагальний ритм. Саме контрольні поєдинки і покажуть рівень нашої готовності. На тренуваннях команда виглядає добре.

- Які в тебе очікування від дебюту у Лізі Чемпіонів?

- Це і хвилююча, і захоплююча подія одночасно. Показати себе на такому рівні - справжній виклик для футболістки. Ми розуміємо, що за нами буде стежити уся Україна, і у такий важкий час просто не маємо права не віддати усе що маємо у цим матчах заради результату. Я впевнена, що «Кривбас» продемонструє свою найкращу гру, адже в іншому разі розраховувати на перемогу над таким суперником, як «Париж», нереально.

- Які особисті цілі ти ставиш собі на ці підготовчі два тижні?

- Хотілось би підвищити рівень своєї індивідуальної майстерності та добре проявити себе у товариських іграх, забити побільше голів - це додасть впевненості перед офіційними поєдинками.

- Чого чекаєш від нового чемпіонату? Чи стане він цікавіший?

- Очікую хороших та важких ігор, думаю їх стане більше, адже команди дійсно підрівнялися: підсилився «Колос», повернувся «Житлобуд-1». Вища ліга має стати цікавішою і конкурентнішою порівняно з минулим роком.

- Хто на твою думку буде головним претендента на перемогу? На срібні нагороди?

- Важко забігати наперед, але цього сезону перед нами поставлене завдання здобути чемпіонство, адже срібні нагороди ми вже маємо.

- Чи є в тебе амбіції спробувати свої сили у одному з закордонних чемпіонатів? (якій країні віддаєш перевагу?)

- Так, я би хотіла через пару років пограти у Європі. Мені дуже подобаються чемпіонати Англії та Німеччини.

- Яким має стати наступний сезон, аби ти назвала його успішним?

- Ми маємо стати чемпіонками, а я якнайкраще себе проявила себе у складі «Кривбасу».

- Давай укладемо парі: якщо ти забиваєш більше 20 голів за чемпіонат - Роман Лопатін (пресаташе) записує сторіс у клубній інсті, де присвячує тобі пісню, якщо ні - співаєш ти (або фарбуєш волосся у червоний колір)?

- Гарна пропозиція, але пропоную щоб це робив у разі моєї перемоги не Роман  Лопатін, а Артем Гагарін.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru