Дібанго і Бескоровайний відзначені ЗМІ у 4 турі УПЛ

Дібанго і Бескоровайний відзначені ЗМІ у 4 турі УПЛ}

За підсумками 4 туру УПЛ двоє футболістів криворізького «Кривбасу» відзначені журналістами різних видань. Минулого тижня наша команда у феєричному та результативному матчі здобула вольову нічию у поєдинку проти донецького «Шахтаря» – 3:3. 

Football.ua та Sport Arena «викликали» до символічної збірної туру захисника «Кривбасу» Івана Дібанго, який став автором двох результативних передач; а UA-Футбол відзначив двох гравців – центрбека Данила Бескоровайного та камерунця Дібанго.

– На початку матчу здавалося, що Гочолеішвілі «роззує» Дібанго. Натомість камерунець настільки додавав під час гри, що чемпіони України так і не змогли його зупинити. Це Іван обібрав Гіоргі біля лицьової лінії, вистеливши гольову передачу на Хомченовського, а перед самою перервою видав флангову подачу під другий гол криворіжців у виконанні Кожушка. Дібанго діяв активно та самовіддано. В підсумку саме проти Вані порушив правила Бондаренко, вдруге в сезоні отримавши червону картку, – пише про гру Дібанго Sport Arena.

Фулбек криворіжців розривав фланги суперника і став співавтором перших двох голів, віддавши розкішні асисти. Гочолеїшвілі, попри статус героя минулого туру, був просто безсилим перед камерунцем, – пише про гру Дібанго UA-Футбол.

У матчі з «Шахтарем» в атаку йшла вся команда, і захисник криворіжців – не виключення. Він постійно підключався на стандарти, добре відігравав у обороні та став автором третього голу в ворота Різника, – пише про гру Бескоровайного UA-Футбол.

Раніше футболісти «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Данило Бескоровайний (збірна туру Football.ua – 2 тур; збірна туру Football.ua та Sport Arena – 3 тур), Іван Дібанго (збірна туру Football.ua, найкращий легіонер Sport Arena – 2 тур; збірна туру Football.ua – 3 тур), Дмитро Хомченовський (збірна туру Sport Arena – 2 тур), Роман Дебелко (джокер туру Sport Arena – 2 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru