"Динамо" Бх - "Кривбас" 0:2

"Динамо" Бх - "Кривбас" 0:2}

Першим суперником «Кривбасу» на словенських зборах стало бухарестське «Динамо», 18-разовий чемпіон Румунії. Відзначимо, що спаринг пройшов в Хорватії, заміна стадіону відбулась напередодні матчу. У стартовому складі червоно-білих дебютував один з літніх новачків – малієць Канте, який вийшов в парі зі Стецьковим у центрі захисту.

Початок гри залишився за «Кривбасом». Нам вдався швидкий гол. Луньов пройшов правим флангом, віддав далі Кузику, який переадресував в центр штрафного на Твердохліба. Єгор встиг прийняти мʼяча та пробити точно у дальній кут - 0:1. Червоно-білі заволоділи перевагою. Але суперник трохи вирівняв гру, щоправда, тільки ближче до середини тайму.

Перший момент румуни створили на 25 хвилині, коли капітану Політичу дали можливість пробити з меж карного майданчика – Маханьков виручив після удару в ближній кут. Згодом з середньої дистанції стріляв Міланов – повз ворота. Криворіжці відповіли за пʼять хвилин моментом Прінса, який виходив тет-а-тет з воротарем, але пробив повз ціль.

Кінцівка тайму пройшла в обопільних атаках, але гостріше були номінальні господарі. Після пострілу Політича з середньої дистанці Маханьков перевів мʼяча в стійку. На другий тайм у складі «Кривбас» вийшли одразу вісім нових гравців, у тому числі дебютанти Драмбаєв, Снурніцин і Очовечі.

Початок другої половини залишився за румунами. Активний Політич потурбував Хому потужним пострілом у ближній кут - кутовий для суперника. В подальшому пішов рівний футбол без особливо небезпечних моментів. Наша ж команда свого шансу дочекалась в кінцівці, коли прекрасна довга передача Драмбаєва знайшла Задераку. Макс увірвався у штрафний «Динамо» та вгатив мʼяча в ближній кут – 0:2! Є перша перемога на словенських зборах.

6 липня 2024 року. Контрольний матч №2. Крапина, Хорватія. Стадіон «NK Zagorec Krapina». 18:30 (за київським часом). +31 градус.

«Динамо» (Бухарест, Румунія) - «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна) – 0:2 (0:1)

Голи: Єгор Твердохліб (Денис Кузик), 9 (0:1). Максим Задерака (Олександр Драмбаєв), 83 (0:2).

«Динамо» (Бухарест) (стартовий склад): Аднан Голубович - Крістіан Костін, Кеннеді Боатенг, Жозуе Омау, Рауль Опруц - Едді Гнаор, Ахмед Бані, Георгій Міланов, Каталін Кірʼян, Денніс Політич (к) - Астріт Селмані.

Головний тренер: Желько Копіч.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Володимир Маханьков (Богдан Хома, 46) - Рафаель Бандейра (Андрій Понєдєльнік, 46), Бакарі Конате (Дмитро Семенов, 46; Володимир Вілівальд, 75), Тимур Стецьков (Ігор Снурніцин, 46), Іван Дібанго (Олександр Драмбаєв, 46) - Юрій Вакулко (к) (Джихад Бізімана, 46), Денис Кузик (Жан По, 31; Оче Очовечі, 61), Максим Луньов (Клім Приходько, 31; новачок, 61), Єгор Твердохліб (Артур Микитишин, 61), Даніель Соса (Дмитро Хомченовський, 31; Максим Задерака, 61) - Прінс Аду (Олег Кожушко, 46).

Запасних не залишилось.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru