"Динамо" - "Кривбас" 3:1

"Динамо" - "Кривбас" 3:1}

У 29 турі УПЛ «Кривбас» грав у Києві проти місцевого «Динамо». Матч не мав жодного турнірного значення для обох команд, але, тим не менш, був принциповим для футболістів, що й показав бойовий характер протистояння. Відзначимо офіційний дебют за червоно-білих молодого воротаря Хоми, а також вперше з перших хвилин за криворіжців вийшов Твердохліб.

Гра розпочалась з моменту біля воріт киян. Сосу вже на 25 секунді вивели один на один з Бущаном, але Даніель затягнув з ударом, та кіпер врятував господарів. Натомість свої перші моменти «Динамо» реалізувало дуже легко. На 3 хвилині Стецьков, не по правилам, як здалось рефері, зупинив на межі власного штрафного Ярмоленка (це було більше схоже на звичайну боротьбу). Після наради з арбітрами VAR було призначено пенальті...

Ванат з «точки» переграв Хому - 1:0. Тут же прогавили прохід Шапаренка, який увійшов у карний майданчик та влучно пробив на техніку в дальній кут - 2:0. «Кривбас» відходив від такого недовго. Наші хлопці доволі швидко взяли мʼяча під контроль та провели свої хороші атаки. Гостро стріляв Хомченовський - поруч зі стійкою.

На 19 хвилині чергове пожвавлення в атаці гостей привело до голу у відповідь. Бандейра виконав класну подачу справа – Твердохліб виграв позицію в опонента та головою пробив у дальній кут - 2:1! Вітаємо Єгора з дебютним голом за «Кривбас». Криворіжці продовжували виглядати активніше за суперника, який, щоправда, все ж мав свої шанси, аби збільшити рахунок на свою користь. Тимчик та Дубінчак не змогли переграти Хому в ближньому бою.

Але все ж гості були ближчі до того, аби зрівняти рахунок. Трохи не влучив у ворота з вбивчої позиції Кузик, непогано пробивав Вакулко, Дібанго потужним пострілом влучив у Бущана, а Твердохлібу не вистачило лічених сантиметрів після кутового, щоб оформити дубль. На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь господарів, але «Кривбас» дуже сподобався.

На другий тайм вийшли Прінс, який повернувся після пошкодження, та Вілівальд, який також сьогодні дебютував за головну команду Клубу. Друга половина розпочалась з дальнього пострілу Бандейри - трохи вище воріт. Згодом подача з кутового та ефектний удар боковими ножицями Прінсу - Бущан врятував «Динамо» від вірного голу! Здавалось, гол червоно-білих - справа часу. Але...

Поступово динамівці вирівняли гру та з часом заграли в атаці активніше. У «Кривбасу» відзначимо ще один дебют. Цього разу одного з лідерів U-19 - 17-річного Шевченка. Доволі довгий час гра йшла без моментів. На жаль для нас, в останню 15-хвилинку господарі, яких гнали вперед трибуни, створили одразу декілька гольових моментів, один з яких завершився третім взяттям воріт Хоми. Волошин після флангової подачі скинув на лінію воріт на Дубінчака, який забивав впритул - 3:1

18 травня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 29 тур. Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. +23 градуси.

«Динамо» (Київ) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 3:1 (2:1)

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Асистенти арбітра: Олександр Корнійко (Миргород), Денис Марченко (Чернігів).

Четвертий арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область).

Спостерігач арбітражу: Сергій Возняк (Миколаїв).

Делегат УАФ: Олег Кучер (Рівне).

Арбітр ВАА: Юрій Іванов (Донецька область).

Асистент ВАА: Руслан Єрмоленко (Чернігів).

Спостерігач ВАА: Олександр Войтюк (Запоріжжя).

Голи: Владислав Ванат, з пенальті, 4 (1:0). Микола Шапаренко, 6 (2:0). Єгор Твердохліб (Рафаель Бандейра), 19 (2:1). Владислав Дубінчак, 81 (3:1).

«Динамо» (Київ): 1. Георгій Бущан, 4. Денис Попов, 6. Володимир Бражко (18. Олександр Андрієвський, 71), 7. Андрій Ярмоленко (к) (29. Віталій Буяльський, 46), 10. Микола Шапаренко (8. Володимир Шепелєв, 61), 11. Владислав Ванат, 22. Владислав Кабаєв, 24. Олександр Тимчик, 25. Максим Дячук (40. Крістіан Біловар, 63), 34. Олександр Сирота (9. Назар Волошин, 46), 44. Владислав Дубінчак.

Запасні: 35. Руслан Нещерет, 2. Костянтин Вівчаренко, 20. Олександр Караваєв, 23. Навін Малиш, 30. Самба Діалло, 37. Антон Царенко, 77. Беніто.

Головний тренер: Олександр Шовковський.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 1. Богдан Хома - 25. Рафаель Бандейра (7. Андрій Понєдєльнік, 82), 39. Натанаель Сантіні, 5. Тимур Стецьков (45. Володимир Вілівальд, 46), 55. Іван Дібанго – 22. Юрій Вакулко (11. Микита Татарков, 88), 47. Єгор Твердохліб, 21. Денис Кузик, 14. Максим Луньов (64. Ярослав Шевченко, 75), 10. Дмитро Хомченовський (к) - 9. Даніель Соса (80. Прінс Аду, 46).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 43. Ігор Омельченко, 27. Роман Дебелко, 97. Жан По, 13. Данило Бескоровайний, 94. Максим Задерака, 78. Олег Кожушко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Владислав Кабаєв, 31. Крістіан Біловар, 69 - Натанаель Сантіні, 90+3.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru