"Динамо" - "Кривбас" 3:1

"Динамо" - "Кривбас" 3:1}

У матчі 10 туру VBET Ліги криворізький «Кривбас» в рамках виїзного матчу зустрічався з віцечемпіоном України – київським «Динамо». Це був перший поєдинок для червоно-білих в історії на «Арені Львів». Наша команда знову вийшла на поле у чорно-білих кольорах, ретро-формі, яка присвячена 30-річчю виходу криворіжців до УПЛ.

Юрій Вернидуб вирішив не змінювати попередній стартовий склад, переможний проти «Інгульця». Перші хвилини матчу активніше провів «Кривбас». Щоправда, декілька перспективних атак динамівці не без проблем, але зупинили. А от перший удар в матчі залишився за номінальними господарями: Гармаш приклався низом здалеку – повз ворота, Сарнавський усе контролював. А от на 7 хвилині перший небезпечний момент створили саме криворіжці.

Татарков пройшов правим флангом, відпасував на лінію штрафного, звідкіля у дотик стріляв Банада. Рикошет й мʼяч мало не залетів у дальній кут – лише корнер. Кияни з часом заволоділи мінімальною ініціативою, наша команда, у свою чергу, грала переважно на контратаках. На 20 хвилині «Динамо» вдалось відкрити рахунок. Причому ми привезли собі проблеми з нічого.

Семенов обрізався на власній половині поля. Пройшла швидка контратака, й Ванат, розхитавши захисника, сильно пробив у дальній верхній кут – 1:0. На жаль, тут же кияни зуміли забити вдруге, не давши оговтатись наших хлопцям. Й знову прикра помилка на рівному місці (Татарков), знову контратака, й низовий удар поміж ніг Ловріча у дальній кут від Буяльського – 2:0.

Після цього суперник взяв мʼяч під свій контроль, й наші хлопці моментами подовгу не могли за нього зачепитись. Були поодинокі флангові випади. То від Дібанго, то від Задераки, але, на жаль, без загострень. «Динамо» грало по рахунку: спокійно й виважено. А от криворіжцям треба було забивати, але моментів все не було. Суперник грав щільно в обороні.

Але все ж таки ми дочекались свого шансу. Вже у компенсований до першого тайму час Якімець промчав правим флангом й видав ідеальну передачу на Дебелка, який у дотик не промахнувся по порожнім воротам – 2:1! Початок другого тайму залишився за криворіжцями. Дебелко мав забивати, коли отримав вихід віч-на-віч, але Нещерет виграв цю дуель. Тут же кутовий – Нещерет вже помиляється на виході, але, на жаль, нікому замкнути подачу…

«Динамо» витримало натиск й провело декілька небезпечних атак у відповідь – виручив Сарнавський. Згодом арбітр вгледів порушення правил у єдиноборстві Дібанго з опонентом – доволі сумнівний пенальті. Але Сарнавський виграв дуель у Циганкова! Все ж за хвилину кияни забили. Буяльський скористався провалом у центрі захисту – 3:1.

Криворіжці непогано відповіли, коли після кутового головою пробивав активний Дебелко – стійка рятує «Динамо»… Непогано увійшли у гру молоді Шевченко та Микитишин. Останній потужно пробивав низом на 73 хвилині з кута штрафного й тільки реакція Нещерета вберегла киян від голу. Кінцівка гри пройшла на обопільних атаках, але рахунок більше не змінився.

«Кривбас» виглядав достойно у грі із віцечемпіоном, але, на жаль, сьогодні без очок.

30 жовтня 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. VBET Ліга. 10 тур. Львів. Стадіон «Арена Львів». +14 градусів.

«Динамо» (Київ) - «Кривбас» (Кривий Ріг) – 3:1 (2:1)

Арбітр: Микола Балакін (Київська область).

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Олександр Жуков (Харків).

Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Спостерігач арбітражу: Олександр Войтюк (Запоріжжя).

Голи: Владислав Ванат, 20 (1:0). Віталій Буяльський, 22 (2:0). Роман Дебелко (Володимир Якімець), 45+2 (2:1). Віталій Буяльський, 59 (3:1).

«Динамо» (Київ): 35. Руслан Нещерет, 4. Денис Попов, 5. Сергій Сидорчук (к), 7. Владислав Кабаєв (9. Кахім Ентоні Парріс, 65), 11. Владислав Ванат, 15. Віктор Циганков, 19. Денис Гармаш (22. Джастін Лонвейк, 71), 20. Олександр Караваєв (2. Костянтин Вівчаренко, 65), 24. Олександр Тимчик (94. Томаш Кедзьора, 65), 25. Ілля Забарний, 29. Віталій Буяльський (8. Володимир Шепелєв, 82).

Запасні: 1. Георгій Бущан, 74. Денис Ігнатенко, 18. Олександр Андрієвський, 21. Микита Кравченко, 30. Самба Діалло, 34. Олександр Сирота, 41. Артем Бєсєдін.

Головний тренер: Мірча Луческу.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський (к), 24. Володимир Якімець, 50. Дмитро Семенов, 25. Драган Ловріч, 55. Іван Дібанго, 44. Євген Банада (22. Денис Шевченко, 67), 8. Ріфет Капіч, 94. Максим Задерака (20. Артур Микитишин, 67), 11. Микита Татарков (97. Тимур Кораблін, 35; 18. Денис Устименко, 87), 10. Дмитро Хомченовський, 27. Роман Дебелко.

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 13. Іван Зотько, 39. Євген Опанасенко, 7. Андрій Понєдєльнік, 2. Вʼячеслав Рябов, 5. Тимур Стецьков, 17. Владислав Семотюк.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Олександр Тимчик, 38. Денис Гармаш, 43. Сергій Сидорчук, 88. Костянтин Вівчаренко, 90+1 – Іван Дібанго, 58.

На 58 хвилині Віктор Циганков («Динамо») не реалізував пенальті (воротар)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru