"Динамо" Загреб - "Кривбас" 0:2

"Динамо" Загреб - "Кривбас" 0:2}

«Кривбас» продовжує підготовку до нового сезону і сьогодні зіграв свій четвертий спаринг на словенських зборах. Суперник - найтитулованіший клуб Хорватії, постійний учасник Ліги Чемпіонів - загребське «Динамо».

Свій перший матч після пошкодження проводив Кліщук, який вийшов з перших хвилин. Дебют спарингу, формат якого передбачав два тайми по 60 хвилин, пройшов у рівній боротьбі. Щоправда, в атаці потужніше виглядав «Кривбас». Вже на початку Стецьков класною передачею вивів на рандеву із Загорацем Твердохліба, але Єгор програв дуель опоненту.

На 17 хвилині пройшла наша контратака. Микитишин пробіг чималу відстань та віддав наліво Прінсу. Ганець на замасі обіграв суперників та низом вколотив мʼяча у ворота – 0:1. Поки «Динамо» приходило в себе ми забили вдруге вже невдовзі. Перехоплення мʼяча від Кузика на чужій половині поля – Твердохліб шкіряного підхопив та низом з лінії штрафного влучив точно в дальній кут – 0:2.

Хорвати провели декілька своїх непоганих атак, але Дібанго і компанія впорались з тиском. Свої випади проводили і криворіжці. Так, того ж Дібанго виводили один на один, але асистент арбітра зафіксував офсайд, якого, щоправда, і близько не було. На 52 хвилині чи не єдиний свій шанс забити суперник змарнував, коли Мішич після контрвипаду потужно пробивав у дальній кут, але трохи не влучив.

В кінцівці першої 60-хвилинки команди обмінялись моментами: Адемі вискочив тет-а-тет з Кліщуком, але Андрій виручив після удару впритул. І тут же Прінс міг реалізовувати свій черговий шанс, але затягнув з рішенням й гольовий момент було втрачено.

На другий тайм команди змінили склади. «Кривбас» оновився на сто відсотків. І вже у дебюті хорвати ледь не забили, коли після передачі з правого флангу Бродич пробивав впритул, але Маханьков і Конате зіграли до кінця та ліквідували загрозу. «Динамо» розпочало тайм активно, та згодом Маханьков знову реально врятував червоно-білих від неприємностей.

Криворіжці в ці хвилини продовжували грати від оборони та стримували натиск хорватів. Згодом з небезпечного штрафного хитро пробивав Рог, але Маханьков дивом встиг перевести снаряд в поперечину, а першим на підборі був Конате. «Кривбас» відповів напівмоментом Кожушка, коли його сильний потенційно гольовий удар заблокували. «Динамо» після перерви продовжувало грати першим номером. І вже Хома врятував команду після небезпечного удару Куленовича.

Кінцівка матчу пройшла в обопільних атаках, але голів сьогодні ми більше не побачили. 0:2 – перемога «Кривбасу», друга на другому зборі! Наступний спаринг, передостанній у Словенії, криворіжці зіграють 20 липня проти представника чемпіонату ОАЕ - «Аль-Батаї».

17 липня 2024 року. Контрольний матч №5. Лендава, Словенія. Стадіон «Lendava Sports Park». 18:30 (за київським часом). +33 градуси.

«Динамо» (Загреб, Хорватія) - «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна) – 0:2 (0:2)

Голи: Прінс Аду (Артур Микитишин), 17 (0:1). Єгор Твердохліб, 19 (0:2).

«Динамо» (Загреб) (стартовий склад): Даніель Загорац, Рауль Торренте, Аріян Адемі (к), Бруно Петкович, Мартін Батуріна, Марко Пʼяца, Стефан Рістовскі, Петар Сучич, Йосіп Мішич, Кевін Теофіль-Катрін, Мауро Перковіч.

Запасні: Антоніо Раїч, Іван Філіпович, Такуя Огівара, Максім Бернауер, Лукаш Качавенда, Арбер Ходжа, Сандро Куленович, Пʼєр-Габрієль Ронаель, Фран Бродич, Марко Рог, Но Мікич, Лука Врбанчич, Марко Зебич, Патрік Горват, Бранко Павич, Леон Якірович.

Головний тренер: Сергєй Якірович.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Володимир Маханьков, 61; Богдан Хома, 90) – Рафаель Бандейра (Андрій Понєдєльнік, 61), Олександр Драмбаєв (Бакарі Конате, 61), Тимур Стецьков (Дмитро Семенов, 61; Володимир Вілівальд, 90), Іван Дібанго (Ігор Снурніцин, 61) – Денис Кузик (Жан По, 61), Артур Микитишин (Даніель Соса, 61; Оче Очовечі, 103), Максим Луньов (Дмитро Хомченовський, 61; Хрвоє Іліч, 90), Юрій Вакулко (Джихад Бізімана, 61), Єгор Твердохліб (Маттео Аморозо, 61; Клім Приходько, 90) – Прінс Аду (Олег Кожушко, 61).

Запасних не залишилось.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru