Дмитро Фатєєв: Намагаємося грати у футбол, який від нас вимагають

Дмитро Фатєєв: Намагаємося грати у футбол, який від нас вимагають}

Новачок криворізького «Кривбасу», захисник Дмитро Фатєєв поділився враженнями від виїзної перемоги у спарингу над шевченківським «ВПК-Агро» (2:1) на другому зимовому навчально-тренувальному зборі.

- Чи відрізняються матчі проти молодіжок із грою проти команди Першої ліги?

- Так, різниця відчувається. Молодіжки грають більше, скажімо так, у не дорослий футбол, а от сьогодні протистояли дорослій серйозній команді. Вони швидше приймають рішення та й у боротьбі вони міцніші. Суперник як-ніяк вище нас наразі, тому грати проти нього було дуже цікаво.

Якщо ви помітили, тактика на гру сьогодні відрізнялася від традиційної: не першим номером, а на контратаках. Результатом повинні бути задоволені. Лише прикро, що не зуміли зіграти «на нуль». Але головне, що ми намагаємося грати у той футбол, який вимагають від нас тренери.

- У тебе був хороший момент, аби забити в першому тайму, але ти пробив вище із вбивчої позиції. Чого не вистачило, можливо, бомбардирських якостей?

- (посміхається) Так, але момент з’явився спонтанно. Не очікував, що м’яч відскочить до мене. Не забувайте, що я захисник, й не маю такого відчуття голу (посміхається). Можливо, треба було зіграти простіше, тоді б залетіло.

- Як тобі зараз в нашій команді?

- У «Кривбасі» грати комфортно, усі партнери професіонали, намагаємося грати більше в пас й на атаку. В принципі багатьох хлопців знав раніше, зараз просто налагоджуємо контакти, взаєморозуміння. Все це прийде, але з часом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru