Дмитро Фатєєв: Наші вболівальники реально дуже круті

Дмитро Фатєєв: Наші вболівальники реально дуже круті}

Після домашньої перемоги над сімферопольською «Таврією» (5:0) у 18 турі групи Б Другої ліги футболісти криворізького «Кривбасу» поділилися враженнями від гри у флеш-інтерв’ю у прямому етері.

Ярослав Квасов, нападник:

- Все супер! Здорово, що вдалося привітати «Кривбас» із 62-річчям важливою перемогою над непростим серйозним суперником у боротьбі за Першу лігу. Відмінний матч, команда повністю виконала установку тренера та порадувала вболівальників. Одним словом, все супер.

- Як тобі підтримка вболівальників, які у другому таймі навіть запустили хвилю на трибунах?

- Підтримка сьогодні була просто феноменальною. Сподіваємось, так буде на кожній грі. Але головне, аби вболівальники берегли здоров’я й не хворіли.

- Ти пропустив деякий час через хворобу. Як оціниш свій физичний стан наразі?

- Знаю свій організм. Багато часу, аби повернути фізичні кондиції, мені не потрібно. Буквально тиждень і все буде добре.

Дмитро Фатєєв, захисник, автор дублю:

- Кожного суперника детально розбираємо й награємо якісь певні моменти в атаці, стандарти. Як бачите, сьогодні це вдалося: забили один гол, потім другий. Можна сказати, це домашні заготовки, які ще спрацюють на прийдешні матчі.

- Чи вдавалося раніше забивати двічі в одному матчі?

- Чесно кажучи, ні. Дуже приємно, що оформив дубль. Дуже приємно й несподівано для мене (посміхається). Вболівальники? Вони сьогодні підтримували нас на високому рівні, вони реально дуже круті.

Хочеться подякувати ім за шалену підтримку. Вболівайте за «Кривбас», а ми будемо радувати вас перемогами. Намагатимемося вийти в Першу лігу, а далі все вище и вище.

Андрій Ременюк, півзахисник:

- Знаю, що «Кривбас» вийшов на другу сходинку. Віднині все у наших руках, тим паче, що перед нами стоїть чітка задача – вихід у Першу лігу. Будемо працювати, аби виконати задачу на сезон.

- «Кривбас» багато забває. Чи значить це, що команда виходить на пік форми?

-  В минулом матчі проти «Перемоги» ми також свторили багато моментів, але забили всього один гол. Сьогодні склалося так, але в прийдешьому все може скластися по-іншому.

Трибуни стадіону заряджені кожен матч. Щасливий, що знаходжуся в клубі в таку дату й маю змогу відсвяткувати разом із «Кривбасом» його День народження.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru