Дмитро Фатєєв: Не змогли реалізувати свої моменти

Дмитро Фатєєв: Не змогли реалізувати свої моменти}

Футболісти криворізького «Кривбасу» півзахисник Максим Пирогов та захисник Дмитро Фатєєв підвели підсумки третього спарингу на літніх зборах проти сімферопольської «Таврії» - 1:2.

Максим Пирогов, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Вважаю, сьогодні вже можна було побачити наші напрацювання на тренуваннях. «Кривбас» домінував на полі, але не змогли реалізувати свої моменти: виходи один на один, хоча б чого коштують. Пропустили на початку другого тайму: наша команда тільки вийшла із роздягальні й не встигла оговтатися.

Прикрі помилки призвели до двох голів. Впевнений, тренери допоможуть нам проаналізувати помилки, й надалі почнемо тільки перемагати. Психологія? Не думаю, адже йдуть збори, й, скоріше, справа у втомі, яка накопичується у футболістів. Це просто якийсь нефарт. Якщо зараз не йде – у чемпіонаті обов’язково все вийде.

Дмитро Фатєєв, захисник ФК «Кривбас»:

- Гра вийшла для нас не надто вдалою у плані результату. Моментами «Кривбас» демонстрував непоганий футбол. Своїми шансами скористатися не змогли, тому десь пішла нервова гра, й допустили помилки у захисті.

Зараз йде процес налагодження взаєморозуміння, адже багато нових футболістів у складі. Ще не встигли дізнатись усі сильні якості один одного. Побудувати нову команду майже з нуля, аби вони одразу заграла – дуже важко. Потрібен час. Давайте запасемося терпінням. Упевнений, у подальшому все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru