Дмитро Фатєєв: Нічого не віщувало проблем

Дмитро Фатєєв: Нічого не віщувало проблем}

Захисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Фатєєв поділився думками після гостьового матчу 21 туру групи Б Другої ліги проти зорянських «Балкан» (1:1).

- Десь не дотерпіли. Вигравали після першого тайму 1:0. Вважаю, гра вдавалася не повністю - наполовину. Моменти були, але ми їх не реалізували: у завершальнії стадії потрібно грати якісніше. До того ж є якась доля нефарту. А от суперник зумів забити один з нечисленних моментів.

Звісно, засмучені, що втратили два очки. Будем надолужувати згаяне у наступних матчах. Попереду багато важливих зустрічей, подивимося як воно буде надалі.

- Згадай як пропускали гол: як так відбулося, що допустили вирішальну помилку?

- Чесно кажучи, нічого не віщувало біди. Потрібно було щільніше зіграти з суперником при подачі. Не дати розвернутися і подати. Чия помилка у карному майданчику? Треба все проаналізувати, зараз не готовий відповісти на це питання. Можливо, й десь добре зіграв гравець суперника.

- Про що говорили з тренерами у роздягальні?

- Сказали, аби ми не засмучувалися, все ще попереду. У суботу на нас очікує дуже важливий поєдинок. Можна сказати, за друге місце. Будемо серйозно налаштовуватися, розбирати суперника. Це буде справжній двобій. Потрібно вийти і довести, що ми чогось варті.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru