Дмитро Фатєєв: У перерві зробили правильні висновки

Дмитро Фатєєв: У перерві зробили правильні висновки}

Футболісти криворізького «Кривбасу» захисник Дмитро Фатєєв та півзахисник Клім Приходько розповіли клубним журналістам про гостьову перемогу над «Гірником-Спорт» у 3 турі Першої ліги – 2:1.

Дмитро Фатєєв, захисник ФК «Кривбас»:

- Гра як бачите видалася важкою. Другу половину першого тайму провалили, але у перерві зробили правильні висновки, й витиснули максимум. Усім було дуже важко, й у мене, наприклад, наразі сил майже не залишилося. Емоції після переможного голу? Тільки радісні й позитивні. Усі дуже задоволені, що виграли у такому непростому матчі.

Після гри у роздягальню традиційно заходили керівники клубу, поздоровили із успіхом. Але попросили, аби ми не зупинялися й рухалися тільки вперед. Попереду дуже багато важких матчів. Третя перемога на старті, все йде за планом, адже всі знають, які задачі перед нами стоять.

Клім Приходько, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Бойовий матч вийшов, із шансами на успіх у обох команд. «Кривбас» продемонстрував далеко не усе, що планував. Не все вдавалося, але, найголовніше на даний момент, це три очки. Забили два хороших голи й виграли поєдинок. Суперник зіграв так, як ми й очікували, нічим не здивувавши.

Тренери наголошували на здібностях центрального захисника (Кравчука), який нам й забив гол. На жаль, не змогли його втримати. Радий, що минулого матчу дебютував, а сьогодні зіграв вже більше, 45 хвилин. Сподіваюсь, тренери задоволені, й я показав хороший футбол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru