Дмитро Фатєєв: Зробимо правильні висновки

Дмитро Фатєєв: Зробимо правильні висновки}

Захисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Фатєєв підвів підсумки виїзного матчу Другого попереднього раунду Кубка України проти «Миколаєва» - 1:1, пен. 1:3.

- Якщо програли, отже виглядали гірше. Суперник переміг, отже зробив усе правильно на відміну від нас. Треба зробити правильні висновки, й рухатися вперед. Впевнений, ця поразка тільки зробить нас сильніше, й попереду будуть тільки перемоги.

- Очікували від «Миколаєва» саме такого футболу?

- Так, адже, зрозуміло, що у суперника була подвійна мотивація обіграти команду, яка вище за класом. Очікували важкого матчу. Очікували, що суперник буде битися за кожен м’яч, простір. Така гра і вийшла.

- Чи не розслабився «Кривбас» після голу Говедаріци?

- Не думаю. Пропустили гол після помилки. Моєї помилки. Не встежив за суперником: якась секундна розслабленість призвела до проблем.

- Чи встигне команда відновитися після такого важкого матчу й підійти у максимально бойовій формі до прийдешньої гри проти «Агробізнесу»?

- Звісно, встигнемо. Приїдемо, пройдемо відновлювальні процедури. Їдемо до Волочиська тільки за перемогою, назад дороги немає, тільки три очки.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru