Дмитро Кара-Мустафа: Другий тайм був повністю за нами

Дмитро Кара-Мустафа: Другий тайм був повністю за нами}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував контрольний матч проти «Дніпра-1» - 2:2 на другому літньому зборі.

- Підведіть будь ласка підсумки матчу…

- У першому таймі до першого голу, який ми пропустили, саме «Кривбас» більше володів мʼячем, більше атакували. Але третій матч поспіль ми «привозимо» собі голи. Пропустивши, хвилин десять не могли відійти від шоку, від нелогічного голу. Після цього поступово все ж вирівняли гру.

А от другий тайм, вважаю, був повністю за нами, було багато моментів у воріт «Дніпра-1». Хоча і суперник собі «привозив», у тому числі, - автогол. Але й ми повинні були раніше забивати своїми силами: моментів пʼять стовідсоткових у нас точно було. Що ж, в кінцівці, як-то кажуть, суперник «допоміг». Це збори. Треба працювати надалі над реалізацією та над помилками, аби у сезоні їх не повторювати.

- Як оціните ступінь готовності команди до сезону на даний момент?

- Сьогодні багатьом гравцям дали більше часу на полі, адже старт сезону вже незабаром. Зробили заміни тільки ті, які потрібні були. Молодь сьогодні залишилась у запасі. Вважаю, в принципі команда фізично до сезону готова.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru