Дмитро Кара-Мустафа: Дякуємо нашим ЗСУ, завдяки яким ми можемо грати у футбол

Дмитро Кара-Мустафа: Дякуємо нашим ЗСУ, завдяки яким ми можемо грати у футбол}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перемогу у контрольному матчі над болгарським «Септемврі» - 5:0 на другому зимовому зборі, який команда проводить у турецькому Белеку.

- Сьогодні багато подій: і перша перемога на зборах, і асистентський хет-трик Капіча, і довгоочікуваний гол Устименка. Які враження від гри?

- Ми на цих зборах забивали, але не вигравали. По-перше, радує те, що зіграли «на нуль», адже у попередніх спарингах пропускали. Плюс забили пʼять мʼячів. Але все одно гра показує, що ще є, над чим працювати. Команда потроху набирає з кожним днем. Але є моменти, як тактичного, так і технічного планів, в яких треба покращувати гру.

- Українські клуби зараз грають у футбол заради того, аби вболівальники хоча б на 90 хвилин відволіклись від того горя, яке принесли рашистські нелюди на нашу землю. Є можливість передати привіт вболівальникам «Кривбасу» та Україні.

- Дякуємо за підтримку усім тим, хто вболіває за команду. Дякуємо воїнам ЗСУ, завдяки яким ми можемо грати у футбол. Ми будемо старатись демонструвати якісний футбол та радувати наших вболівальників.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru