Дмитро Кара-Мустафа: Команда відчула впевненість у своїх силах

Дмитро Кара-Мустафа: Команда відчула впевненість у своїх силах}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перемогу над харківським «Металістом» - 1:0 у 13 турі VBET Ліги.

- Хлопці сьогодні просто молодці, вони продемонстрували дуже велику самовіддачу. Радує, що вони вже грають більш впевненіше у своїх силах. Розуміли, що можуть грати та перемагати. Так, сьогодні виграли, але завжди є над чим працювати. Є до чого рости, у чому додавати. Треба виходити у кожному матчі та добиватись результату.

- «Кривбас» знову створює багато, а забиває мало. Як будете підвищувати рівень реалізації?

- Знаєте, ми сьогодні забили та не пропустили. Це найважливіше наразі. А те, що є моменти, вже добре. «Кривбас» починає грати у комбінаційний футбол. Є моменти, отже буде і реалізація. У Роми Дебелко тільки одного сьогодні було пʼять моментів. Цього разу він не забив, хоча до цього забив три голи. Будемо працювати.

- Що казали хлопцям перед матчем, адже потрібно було закріпити успіх матчу із «Ворсклою»?

- Так, ми розуміли, що граємо проти дуже хорошого суперника, який добре укомплектований та має якісних футболістів. Очікували дуже серйозного матчу. Хлопці вийшли та зіграли так, як ми просили.

- Скільки нервів коштує для тренерів таке футбольне свято як перемога команди?

- Знаю, що Юрій Миколайович наразі як вижатий лимон. У мене такий же стан. Звісно, за матч тренери дуже серйозно втрачають у цьому плані: і здоровʼя, і сили. Зате дуже приємно після гри, адже команда перемогла.

- Прокоментуйте заміни, які «Кривбас» зробив у перерві?

- Стецьков у перерві попросив заміну, адже не зміг далі продовжувати грати. Й молодого Микитишина змінили на більше досвідченого Задераку. Є деякі проблеми, тому ми зробили ці заміни.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru