Дмитро Кара-Мустафа: "Кривбас" грав на фоні серйозних навантажень

Дмитро Кара-Мустафа: "Кривбас" грав на фоні серйозних навантажень}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перший контрольний матч на закарпатському зборі проти львівських «Карпат» - 0:1.

- Дмитре Олексійовичу, що скажете про сьогоднішній спаринг?

- Ми навмисно не підводили команду конкретно до цього матчу, а продовжували працювати у режимі дворазових тренувань. Хочу підкреслити: сьогодні «Кривбас» грав на фоні серйозних навантажень. На жаль, пропустили вирішальний гол після дитячої помилки. Не повинні були припускатись її.

Але, навіть не дивлячись на це, ми продовжували грати у футбол та створювати моменти: одного разу голу завадила поперечка воріт. Ще були інші моменти, які повинні були реалізовувати. Наприклад, хороший шанс у Дебелка. Ми більше контролювали мʼяч, а суперник багато часу захищався та грав на контратаках.

Так, десь нам не вистачило свіжості та швидкості у атаках. Але команда непогано мислила попереду та створювала моменти. Те, що сьогодні поступились… Це збори. Думаю, невдача розізлить «Кривбас» та у подальшому ми будемо тільки прогресувати.

- Чого, на вашу думку, не вистачило, аби забити бодай один гол?

- Повторюсь, свіжості. Та майстерності у завершальній стадії. Адже моменти були, їх треба було реалізовувати та вирішувати долю матчу на нашу користь.

- Було два різних склади «Кривбасу» на полі, два різні тайми. Який вам більше сподобався?

- Все ж таки другий. Адже після перерви ми почали грати більше вперед, більше нагнітати. Футбол у нашому виконанні став більш динамічним.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru