Дмитро Кара-Мустафа: На фоні навантажень показали хороший футбол

Дмитро Кара-Мустафа: На фоні навантажень показали хороший футбол}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував домашню перемогу у першому контрольному матчі літніх зборів над «Кременем» - 3:1.

- Дмитре Олексійовичу, перший матч на зборах. Чи задоволені діями підопічних?

- Це був наш перший контрольний матч на зборах. Зіграли у змішаному складі. Надали можливість усім хлопцям проявити себе. Зараз з нами працюють, у тому числі, футболісти U-19. В принципі після хороших навантажень у тижневому циклі команда проявила себе сьогодні непогано. Показали хороші швидкості. Так, є певні моменти, помилки, над якими треба працювати, але для цього і потрібні збори. Побачили, у яких моментах треба вдосконалюватись. Грою в принципі задоволені.

- Як охарактеризуєте гру суперника, який наразі виступає у Першій лізі?

- «Кременю» треба віддати належне, адже суперник намагався дати нам бій. У них була подвійна мотивація, адже завжди принципово зіграти та показати себе проти клубу вище класом - клубу УПЛ. Вони добре оборонялись та вибігали у контратаки. Після однієї з них і відкрили рахунок. В цілому клас «Кривбасу», звичайно, вищий, тому ми зробили те, що і повинні були - виграли.

- Перший контрольний матч після важкої травми зіграв Семенов. Чи підбадьорили Дмитра у роздягальні в перерві перед виходом на поле?

- Звичайно. Семенов дуже багато часу пропустив. Але після такого пошкодження він одразу показав себе дуже добре. Просто молодець. Таке враження, що у нього й не було цієї перерви без футболу.

- Які найближчі плани «Кривбасу»?

- Перший збір закінчуємо 1 липня. Команда отримає два вихідних. Після чого 4 липня відправляємось на два тижні на другий збір на Закарпаття. Добре попрацюємо, зіграємо контрольні матчі з хорошими суперниками. Після чого повернемось до Кривого Рогу і тут вже вийдемо на фінішну пряму підготовки до нового сезону.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru