Дмитро Кара-Мустафа: Найголовніше наразі - підтягнути фізичні кондиції

Дмитро Кара-Мустафа: Найголовніше наразі - підтягнути фізичні кондиції}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перший у цьому році товариський матч команди. Вчора червоно-білі провели двосторонку, за підсумками якої «білі» переграли «фіолетових» - 2:1.

- У якій формі під навантаженням знаходиться «Кривбас»: що побачили сьогодні тренери?

- Тиждень тільки йдуть дворазові тренування. Хлопці, можна сказати, нещодавно повернулись з відпустки. Найголовніше наразі - підтягнути фізичні кондиції. На першому зборі команда відчула навантаження. Тому, сьогодні зіграли три тайми по двадцять хвилин. Наразі команда поки ще не у оптимальних кондиціях, й це зрозуміло, адже тільки початок зборів. В принципі сьогодні усі молодці. Рухались непогано.

- Тренувальна гра, але футболісти дійсно боролись на полі. Щось намагались довести тренерам?

- Ви ж розумієте, в команді 22 гравці, навіть більше, а на поле виходять 11. Зрозуміло, що є конкуренція, кожен хоче грати у стартовому складі. Збори на те й збори, аби показати, хто на що здатен.

- Як себе проявляє молодь «Кривбасу»?

- Уся молодь старається, ми задоволені. Усе інше - покажуть збори. Попереду багато контрольних матчів, кожному дамо шанс проявити себе. В цілому молодь - молодці, намагаються ні в чому не поступатись старшим партнерам. Дай Боже, щоб далі так працювали й тоді все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru