Дмитро Кара-Мустафа: Подякували команді за проявлений характер

Дмитро Кара-Мустафа: Подякували команді за проявлений характер}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перемогу над полтавською «Ворсклою» - 1:0 у 12 турі VBET Ліги на післяматчевій пресконференції.

- Перший тайм: хлопці дуже добре рухались, гра давалась. Те, що не забили пенальті… Навіть відомі гравці не забивають. Наші футболісти – молодці, що не опустили голови та грали до кінця. Так, потім у нас було вилучення, але ми продовжували грати, навіть не дивлячись на те, що залишились удесятьох. Ми виглядали у ці хвилини дуже переконливо та пристойно. Після вилучення мали непогані моменти, але реалізація поки що залишає бажати кращого.

Але команда – молодці, адже два дні тому була гра й ми боялись, що вони не встигнуть відновитись. Тому, ясно, що у кінці гри у деяких хлопців ноги зводили судоми. Й ми робили заміни. У такому графіку команда ще не грала. Але в принципі ми витримали. Хоча й у нас було більше на одного у другому таймі, все одно «Ворскла» виглядала свіжіше, адже мала більше днів для відпочинку – чотири.

Хочеться подякувати нашим хлопцям за гру. У нас були хороші моменти, аби забити другий та заспокоїти гру. Але й у суперника було декілька шансів, на щастя, нас виручив Сарнавський. В цілому динамічна гра вийшла. Юрій Миколайович зайшов у роздягальню після гри й подякував команді за характер.

- Андрій Понєдєльнік вийшов зі старту та непогано виглядав, але заробив вилучення ще у першому таймі. У перерві команда його підтримала?

- Звісно, підтримали. Так, дійсно, хлопець вийшов та закрив фланг, непогано підключався до атак. Прикро вийшло з вилученням. Вважаємо, що через такий фол необовʼязково було його вилучати. Так, можливо, жовта, а з приводу прямої червоної… Не знаю. У його опонента у тому епізоді не залишилось ні подряпини, ні слідів від шипів. Вважаємо, що суперник симулював, а Андрій, на жаль, отримав червону картку.

- Кінцівка вийшла дуже нервовою. «Кривбас» свої моменти не реалізував, натомість, «Ворскла» теж могла забивати, але виручив Сарнавський. Сильно нервували на тренерському містку?

- Так, кінцівка була нервовою. Чому, тому що начебто по грі ми нікому не поступаємось в чемпіонаті, а результат такий… Так, ми добре виглядали, вибігали в атаки, контратаки, але другий не забили. А у суперника навіть меншості один-два моменти було. На щастя, в одному моменті їх гравець пробив вище воріт, а у другому врятував Богдан.

- Як вважаєте, ця перемога допоможе «Кривбасу» у подальшому у психологічному плані?

- Ви ж розумієте, після перемоги завжди піднесений настрій. Перемоги надають психологічну впевненість у роздягальні. Звісно, усім приємно вигравати. Думаю, ця перемога надасть нам впевненості й хлопці повірять у себе ще більше.

- Чому Вернидуб був замінений ще у першому таймі: це через наслідки травми чи щось інше?

- Дивіться, Віталій – лідер нашої команди, лідер у роздягальні. Фізичний стан у нього був хороший, але наслідки травми, на жаль, не дозволили продовжити гру. Він попросив заміну, адже відчув, що є проблеми.

 - Які взагалі новини з клубного лазарету?

- У Семенова серйозна травма. Бажаємо йому здоровʼя та швидше відновитись. По Якімцю – подивимось.

- Хомченовський не реалізував пенальті. Другий пенальті пробивав вже Капіч. Це тренерське рішення?

- У нас все заплановано: хто повинен пробивати пенальті. Наразі дві такі людини. Хто почуває себе впевненіше, той пробиває. Дмитро не забив, мʼяча взяв Капіч та забив.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru