Дмитро Кара-Мустафа: Проти "Зорі" треба показати сміливий та впевнений футбол

Дмитро Кара-Мустафа: Проти "Зорі" треба показати сміливий та впевнений футбол}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував контрольний матч проти петровського «Інгульця» - 2:2.

- Вийшов непоганий спаринг. Перший тайм у нашому виконанні був хорошим, хоча ми в кінцівці і пропустили. Ми побачили непогану гру, моменти, удари по воротам. Більше моментів було саме у «Кривбасу», але перед перервою цей прикрий гол. Начебто нічого не віщувало проблем, але «Інгулець» використав свій єдиний момент, й забив.

На другий тайм наша команда вийшла й додала у швидкості, одразу відіграла пропущений мʼяч. Після вимушеної перерви (сирена) футболісти не увійшли як треба у гру в перші десять хвилин. В цілому ми задоволені спарингом.

- Двічі сьогодні «Кривбас» був у ролі наздоганяючого. Що саме не виходило?

- Повторюсь, в цілому ми задоволені грою. Десь не реалізували свої моменти, десь припустились прикрих помилок, через що пропустили. Так у футболі буває: помилився – тебе покарали.

- Як оціните дебют двох новачків: Дібанго і Микитишина?

- Кожному футболісту потрібна адаптація. Тим паче, Дібанго приїхав з іншої країни, у нього інший менталітет. Щодо Микитишина, то він провів тільки одне повноцінне тренування в команді. Йому також потрібен час для адаптації.

- Команда привітала Віталія Вернидуба з 250-м матчем в УПЛ. Що побажали? Адже це все ж таки дуже серйозна цифра.

- Не кожному гравцеві дано зіграти 250 матчів на професійному рівні. Це хороший показник. Привітали усім колективом. Віталій – досвідчений виконавець. Дай Боже, щоб він зіграв ще як мінімум стільки ж.

- Попереду – матч проти «Зорі». Чого очікувати від «Кривбасу» у цьому двобої?

- Треба виходити та грати у футбол. Грати на перемогу. Показати сміливий та впевнений футбол. Тоді все вийде: буде гра – прийде результат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru