Дмитро Кара-Мустафа: Що ще потрібно для нормального суддівства? Можливо, 10 VAR?

Дмитро Кара-Мустафа: Що ще потрібно для нормального суддівства? Можливо, 10 VAR?}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа підвів підсумки матчу 6 туру VBET Ліги проти ужгородського «Минаю» - 0:0.

- Дмитре Олексійовичу, чи задоволений тренерський штаб «Кривбасу» результатом гри?

- По-перше, хочу подякувати хлопцям за самовіддачу. Щодо суддівства, то, так, ми вважаємо, що рішення арбітра вилучити Дібанго зламало нам гру. Перша картка повинна бути показана Волошину, адже саме він фолив. Друга… Є ж VAR. Що ще потрібно, аби винести правильне рішення? Можливо, 10 систем VAR одночасно?

Щодо гри, то навіть удесятьох ми були ближчі до перемоги, аніж «Минай». Були хороші моменти для взяття воріт як у першому, так і другому таймі. У Хобленка двічі, у Задераки. Хобленко виходив віч-на-віч із воротарем, треба було вирішувати. Плюс у другому таймі одразу три моменти у Ловріча, у одному він взагалі впритул пробивав.

Хлопці повністю виклались на полі. Впевнений, з таким колективом результат обовʼязково прийде. Сьогодні ми виглядали краще, але лише нічия.

- У середині другого тайму Сарнавський по-справжньому врятував «Кривбас». Дуже переживали у тому епізоді?

- Богдан – молодець, це його обовʼязок – рятувати команду від голів. Вважаю, кожен футболіст на полі повинен робити свою справу. Можна тільки подякувати Сарнавському за цей сейв.

- З виходом новачка Капіча трохи змінили гру команди. Які враження від його дебюту?

- Ви знаєте, що Капіча ми знаємо давно, ще за його виступів в «Шерифі». Це кваліфікований футболіст. Єдине, йому треба ще функціонально додати, адже півтора місяці він не грав. Він допоможе «Кривбасу». Сьогодні він показав себе на хорошому рівні.

- Як заспокоїли команду у роздягальні? Адже начебто все сьогодні виходило, але не вийшло забити та перемогти.

- Ми подякували хлопцям за гру. Вони бились у меншості більше тайму. У подальшому розберемо помилки.

- У соцмережах вболівальники «Кривбасу» пишуть, що команда грала удесятьох проти «Минаю» та суддів. Чи згодні ви з такою думкою?

- Повністю згоден. Тут питань нема ніяких.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru