Дмитро Кара-Мустафа: У тренувальних матчах кожен клуб вирішує свої задачі

Дмитро Кара-Мустафа: У тренувальних матчах кожен клуб вирішує свої задачі}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перемогу у другому контрольному матчі на закарпатських зборах, над ужгородським «Севлюшем» - 9:0.

- Рахунок сьогодні дійсно крутий для вболівальників. Але для вас інша справа. Головне - гра. Чи задоволені тим, що показали футболісти?

- Сьогодні грали із аматорською командою. Дев’ять забили, могли забивати більше. Але у тренувальних матчах кожен клуб вирішує свої задачі. Були як хороші моменти, так і помилки, які потрібно виправляти. Працюємо далі. Дали усім зіграти по тайму. Зробимо для себе певні висновки з матчу. Попереду гра проти «Ворскли».

- Як злива вплинули на хід гри, на футбол, адже м’яч не йшов по траві?

- У футбол грають за будь-якої погоди. Так, пішов дощ, утворились калюжі на полі. Водне поле якесь. Звісно, така погода вплинула на гру, на технічні моменти. М’яч почав застрягати, свій футбол вже важко демонструвати. Треба менше грати назад, більше вперед.

- Незважаючи на статус суперника, сьогодні, здалось, що хлопці вже рубляться за потрапляння до основного складу. Конкуренція відчувається?

- Звісно, йдуть збори, зараз немає основних чи запасних. Кожен старається, усе залежить від гравців, хто як себе проявить.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru