Дмитро Кара-Мустафа: Виграли з великим рахунком, але все одно: є над чим працювати

Дмитро Кара-Мустафа: Виграли з великим рахунком, але все одно: є над чим працювати}

Тренер криворізького «Кривбасу» Дмитро Кара-Мустафа прокоментував перемогу на другому літньому зборі у контрольному матчі над «Хустом», дебютантом Першої ліги - 6:0.

- Як вам ця перемога, як гра команди?

- Сьогодні ми грали проти команди, яка тільки вийшла до Першої ліги. Так, суперник чинив нам опір, як міг. Але, ви розумієте, трошки сили нерівні. Ми побачили моменти у нашому виконанні, як хороші, так і моменти, які треба виправляти.

Так, виграли з великим рахунком, але все одно: є над чим працювати, це збори. Забили шість голів, але могли забити і більше. У кінцівці гри почали трішки балуватись… Можна так сказати. А цього бути не повинно. Адже потрібно грати до кінця.

- Після гри з «Карпатами» ви говорили, що поразка тільки розізлить команду. Як вважаєте, «Кривбас» зробив правильні висновки, судячи з сьогоднішнього результату?

- Можна і так сказати. Ви бачили, сьогодні ми дали більше ігрового часу більш старшим хлопцям, які знаходяться у команді більше часу. А молодь випустили тільки на 20 хвилин. Попереду ще три матчі у щільному графіку, тому ми варіюємо навантаження.

- Як вам гра молодих гравців сьогодні?

- Їм треба ще багато працювати над собою, покращувати свою майстерність. Результат позитивний, але попереду ще багато роботи.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru