Дмитро Хомченовський: Ми були готові догравати з "Шахтарем", як в день матчу, так і 25 вересня

Дмитро Хомченовський: Ми були готові догравати з "Шахтарем", як в день матчу, так і 25 вересня}

EXCLUSIVE від півзахисника ФК «Кривбас», капітана команди Дмитра Хомченовського в рамках рубрики від офіційного спонсора Клубу FAVBET.

- Дмитре, який настрій в команді після декількох вихідних? Встигли перезавантажитись після серпневого графіку в режимі нон-стоп?

- Я вважаю, що настрій хороший, бойовий. Тренери дали чотири дні відпочинку. Думаю, що кожен перезавантажився, відпочив вдома. Хлопці зараз приїхали з новими силами, з мотивацією тренуватися та грати.

- Останній матч УПЛ проти «Шахтаря» було перервано через країну 404 та догравання перенесено на невизначений термін. Як в колективі коментують цю ситуацію?

- Ми були готові догравати матч. Як після закінчення повітряної тривоги в день поєдинку, але нам не дали цього зробити; так і 25 вересня, але «Шахтар» послався на напружений графік і не погодився на цю дату. Просто нагадаю, що ми закінчили гру з «Бетісом» вже в п’ятницю по українському часу, весь день були в дорозі і приїхали до Кривого Рогу після опівночі в суботу. А вже наступного дня вийшли на гру з «гірниками».

- Цей матч в пресі гравці Кривбасу не коментували, адже її було перервано. Але все ж: погоджуєшся, що гра нашій команді давалась?

- Звичайно, погоджуюсь. Ще був час, ми мали моменти, щоб відігратися і, я думаю, що нам вистачило б сил і бажання перевернути цю гру. Не вистачило трохи реалізації, трохи останнього пасу. У нас ще буде час, щоб дограти цей матч і ми все можемо змінити. 

- Попереду - недільний цикл та підготовка до гри з «Лівим Берегом». Якою може бути гра проти дебютанта?

- Гра легкою не буде, це сто відсотків. «Лівий Берег» довів в останніх матчах, що може грати в футбол. Тому будемо готуватися дуже серйозно і ніякої розслабленості не буде.

- Івана Дібанго було визнано найкращим гравцем Кривбасу в серпні. Також у трійці Юрій Вакулко і Олександр Романчук. За кого свій голос віддав капітан команди?

- Номінація Дібанго - це вибір наших вболівальників, тому сперечатися з ними не буду, адже так і є, він найкращий (посміхається). Щодо Вакулка і Романчука, то ми їх підтримуємо, як і всіх інших партнерів по команді.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru