Дмитро Хомченовський: Створили багато моментів, підвела реалізація

Дмитро Хомченовський: Створили багато моментів, підвела реалізація}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Хомченовський прокоментував нічию у другому контрольному матчі на турецьких зборах проти «Струги» з Північної Македонії – 1:1.

- Дмитре, ти відіграв перший тайм. Яким вийшов матч в цілому?

- Наша гра однозначно краще, ніж у першому спарингу. Сьогодні зіграли внічию, але треба було вигравати. Створили дуже багато моментів, котрі треба реалізовувати.

- Сьогодні шалена погода – сильний вітер. У першому таймі «Струга» майже не переходила центр поля, але все ж таки зуміла забити…

- То наша помилка. Поспішили там, де це було не потрібно та отримали гол у свої ворота. Але погода для обох команд була однакова.

- Чому так вийшло, що після відбитого Кліщуком пенальті одразу пропустили гол? 

- Звичайно, прикро пропускати такі мʼячі. Можливо, треба було зробити паузу та трохи заспокоїтись після вдалого моменту. Могло бути усе зовсім по-іншому, але це футбол.

- Молодий Устименко також нервував, коли пробивав з пенальті?

- До цього він вже пробивав 11-метрові та забивав. Пенальті – це лотерея. Наступного разу, я впевнений, він забʼє та все буде добре.

- Далі – суперники ще цікавіші. Наскільки вам, футболістам, цікаво грати з футбольними школами різних країн?

- Чим сильніший суперник, тим, звичайно, цікавіше перевірити себе. Сподіваюсь, у наступному матчі здобудемо першу перемогу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru