Дмитро Хомченовський: У кожному матчі "Кривбас" прагне тільки перемагати

Дмитро Хомченовський: У кожному матчі "Кривбас" прагне тільки перемагати}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Хомченовський – про прийдешній виїзний матч 19 туру проти донецького «Шахтаря».

- Дмитре, попереду важливий матч, справжня битва туру. Як команда налаштовується на поєдинок?

- Готуємось як і до будь-якого іншого суперника, нічого незвичайного. Всі розуміють, який результат нам потрібен. Так, у кожній зустрічі «Кривбас» прагне тільки перемагати, і цей матч – не виключення.

- В першому колі у Кривому Розі була зафіксована бойова нічия 3:3. Ти забив один з голів. Які спогади залишились з тієї гри?

- Матч тоді вийшов дуже динамічним та цікавим. Маю надію, що у неділю вболівальники також побачать класний футбол у виконанні обох команд. Сподіваюсь, мені знову вдасться забити «Шахтарю» (посміхається).

- «Шахтар» - один з грандів українського футболу. Як би ще ти міг охарактеризувати майбутнього суперника?

- «Шахтар» завжди був однією з найкращих команд України. Вони регулярно ведуть боротьбу за чемпіонство та представляють нашу країну в єврокубках. Що тут ще сказати, це сильна та технічна команда. Хто є фаворитом гри у неділю? Важко відповісти. Обидві команди будуть битись тільки за три очки.

- Цей матч для «Кривбасу» - один з головних у другій частині сезону?

- Для нас наразі кожен поєдинок найголовніший. Ми в жодному разі не розділяємо суперників на головних та другорядних. Для «Кривбасу» кожен з матчів, які залишились до кінця чемпіонату, як фінал.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru