Дмитро Хомченовський: У "Кривбасі" все працює на найвищому рівні

Дмитро Хомченовський: У "Кривбасі" все працює на найвищому рівні}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Хомченовський напередодні матчу 2 туру VBET Ліги проти донецького «Шахтаря» поспілкувався із журналістом Інтернет-видання Fanday.

- Дмитре, як це грати офіційні матчі після восьмимісячної перерви?

- Ми так довго чекали на початок чемпіонату, що навіть не вірилося, що він почнеться в тих умовах, в яких знаходиться наша країна. Дуже зраділи, що сезон таки стартував. Дай Боже, щоб усе було нормально.

- Чого не вистачило, щоб досягти позитивного результату у грі з «Колосом?

– Перший тайм не вдався. У роздягальні поговорили з хлопцями – і після перерви грали краще, з'явилися моменти. Не вистачило, мабуть, агресії та ризику. Хотілося перемогти, але якщо такий рахунок, то так і мало бути. Намагатимемося надолужити втрачене в наступному матчі.

- Наступну гру «Кривбас» проведе із «Шахтарем». Це вже не та команда, яка фінішувала першою минулого сезону, що показав матч із «Металістом 1925». Вашій команді під силу обіграти «гірників»?

- Зрозуміло, що у «Шахтаря» зараз зовсім інша команда, є нові футболісти, але для нашого чемпіонату він, як і раніше, залишається топовим клубом. Як і «Динамо». У «Шахтарі» зібрані найталановитіші українські футболісти, тож я думаю, що він, як і раніше, боротиметься за чемпіонство. Що стосується майбутнього матчу, то зараз кожній команді під силу обіграти будь-кого. «Кривбас» – не виняток. З «Шахтарем» намагатимемося перемогти.

- На матч із «Колосом» ви вивели свою команду з капітанською пов'язкою. Для вас у зв'язку з цим щось змінилося?

- Насамперед, я вдячний команді за надану довіру. Щасливий бути капітаном «Кривбасу», і сподіваюся, що не підведу своїх одноклубників ні на полі, ні за його межами. Капітанська пов'язка додає сили, з'являється додаткова відповідальність.

– 12 років тому ви вже захищали кольори «Кривбасу». Що спільного та чим відрізняється та команда від нинішньої?

- Великі відмінності. З того часу вже майже нікого не залишилося. З гравців – лише Слава Рябов та з персоналу кілька людей. В іншому все змінилося. Все солідно, все налагоджено і працює на найвищому рівні. Атмосфера – супер. Мені дуже подобається.

- Ви грали у Польщі та Іспанії. Напевно, цього літа у вас були пропозиції із закордонних клубів. Чому ви зупинили свій вибір саме на «Кривбасі»?

- Пропозиції із зарубіжжя навіть не розглядав, бо немає можливості виїхати з країни. Були варіанти продовження кар'єри в інших клубах УПЛ, але коли дізнався, що у «Кривбасі» працюватиме Юрій Миколайович Вернидуб, все вирішилось тут же. Коли він мені зателефонував, наша розмова тривала менше хвилини. Я тільки спитав, коли починаються збори. 

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг за матеріалами Fanday.net

Теги

Зроблено в Oranges Guru