Дмитро Хомченовський: Величезна вдячність фанатам за підтримку

Дмитро Хомченовський: Величезна вдячність фанатам за підтримку}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Хомченовський розповів про контрольний матч із харківським «Металістом» - 1:1, останній спаринг на третьому зборі.

- Дмитре, які враження від матчу?

- Перший тайм трохи у нас не вийшов, у другому зіграли вже краще. У перерві Юрій Миколайович знайшов потрібні слова. Добре, що вдалось зрівняти рахунок, на останніх хвилинах. В принципі 1:1 - нормальна гра.

- Як у цілому оціниш збори? Дійсно, класні команди були спаринг-партнерами «Кривбасу».

- Так, збори на те і збори, аби бути важкими. Так і треба: на зборах потрібно грати проти сильних суперників, аби в чемпіонаті показувати класний футбол. Зараз декілька днів відпочинемо, й після цього продовжимо готуватись до сезону УПЛ.

- Сьогодні на матчі команду знову підтримували ультрас «Кривбасу». Щоправда, їх було вже більше, ніж у матчі із «Севлюшом». Наскільки відчувається, що старт сезону вже близько й за вами, скажімо так, «приглядають» фанати?

- По-перше, величезна вдячність фанатам. Бо між Кривим Рогом та Ужгородом дуже велика відстань. Тому побачити їх тут - приємна несподіванка. Маємо надію, що якнайскоріше зможемо грати у Кривому Розі при заповнених трибунах. Й зробимо усе, щоб їх тільки радувати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru