Дмитро Хомченовський: Я дуже довго чекав на цей гол

Дмитро Хомченовський: Я дуже довго чекав на цей гол}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Хомченовський - про домашній матч з «Шахтарем» - 3:3 у 4 турі УПЛ, забитий мʼяч і своє вилучення.

- Дуже гарний матч з чемпіоном нашої країни. Чекали на цю зустріч і ретельно до неї готувались. Ми кілька разів поступалися - і все ж наздоганяли суперника в рахунку. Вважаю, цей поєдинок можемо занести собі в актив. 

Я довгий час чекав на цей гол. Забити такій команді - завжди приємно. Плюс до всього, це дало нам певний імпульс, адже потім ми почали відіграватися. Я дуже задоволений! Без помилок у футболі ніяк. І «Шахтар» помилявся, і ми. Головне, що не опустили руки і продовжували грати далі, здобувши нічийний результат.

Хлопці дуже раді. Юрій Миколайович в роздягальні всім подякував за таку емоційну гру. Думаю, і вболівальникам, і футболістам поєдинок сподобався. Для нас цей результат з «Шахтарем» - чудовий ментальний поштовх в світлі наступних матчів.  

Вилучення? По грі здавалося, що нічого страшного у тому епізоді не було. Будемо дивитися та вирішувати. Це пряма червона - тепер не знаю, скільки матчів дискваліфікації дадуть.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru