Дмитро Хомченовський: Зараз усі по-особливому налаштовуються на лідерів

Дмитро Хомченовський: Зараз усі по-особливому налаштовуються на лідерів}

Півзахисник криворізького «Кривбасу», капітан команди Дмитро Хомченовський проаналізував домашній матч 9 туру УПЛ проти львівського «Руху» - 1:3.

- Дмитре, що не вдалось сьогодні нашій команді?

- Емоціїї, звичайно, негативні, бо, вважаю, що ми винні у такому результаті. Забили гол, після чого потрібно було ще додавати. На початку другого тайму точно мали класні моменти забивати вдруге, втретє та закривати гру. Реалізація підвела, а суперник переломив хід матчу – забив один, другий, а потім і третій. Після чого вже було важко щось змінити за той час, який залишився до кінця матчу.

- Щодо призначення абсурдного пенальті у наші ворота, який зламав у підсумку гру… Як це прокоментуєш?

- Пішла контратака суперника. Був чи не був пенальті… Не наша справа це коментувати. Треба дивитись на свою гру, додавати та у подібних матчах перемогу більше не відпускати.

- Чи відчувалась втома, адже «Кривбас» провів третій матч за тиждень?

- Десь є втома, адже грали через два дні на третій. У першому таймі одразу не увійшли у гру. Не дивлячись навіть на цей фактор, такі матчі потрібно вигравати. Так, зараз усі по-особливому налаштовуються на лідерів. Що ж, «Рух» нас вивчив та моментами не давав нам демонструвати свій футбол.

- Який наразі настрій у команді, які думки?

- Це футбол. Ми виграємо, програємо, на жаль. Після невдач потрібно ставити сильнішим та потім ставити на шлях перемог.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru