Дмитро Мурашко: Пропустили через прикру помилку і втратили перемогу

Дмитро Мурашко: Пропустили через прикру помилку і втратили перемогу}

Коментарі після матчу 6 туру юнацького ЧУ УПЛ «Лівий Берег» U-19 - «Кривбас» U-19 - 1:1. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був дуже цікавий і напружений. У першому таймі могли забити декілька м’ячів, як ми, так і суперник, але не реалізували моменти. Але в другому таймі нам таки вдалося забити, і ще були цікаві моменти. Наприкінці другого тайму, на жаль, пропустили. Неочікуваний м’яч, чесно кажучи. У підсумку - рахунок 1:1. Хлопці мали велике бажання перемогти, але хочеться, щоб вони мали ще кращу майстерність. Будемо далі працювати над реалізацією.

Павло Кікоть, старший тренер ФК «Лівий Берег» U-19:

- Для нас це була дуже важка гра. Тут для нас взагалі немає слабких суперників. Ми - дебютанти УПЛ і ми ставимось до цього дуже серйозно. Готуємось до кожного матчу. До «Кривбасу» також серйозно готувались, адже суперник демонструє дуже якісний футбол. «Кривбас» прогресує і домінує на полі, і нам було важко. Зіграти з такою командою внічию - це непогано. Я дуже добре знаю вашого тренера. Всі команди, які він тренує прогресують.

Богдан Пасічний, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був дуже тяжкий та напружений. Будемо працювати над своїми недоліками. Ми могли виграти цей матч, але не все вдалося. Не реалізували моменти, тому не змогли набрати три очки. Команда суперників дуже бойова, проти них було важко грати.

Дмитро Мурашко, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була напружена. Ми мали багато моментів, щоб забити, але вдалось це тільки одного разу. Через прикру помилку пропустили і закінчили гру з результатом 1:1. Ми втратили цю перемогу. Суперник непоганий, це нова команда у чемпіонаті. Думаю, вони зможуть дати бій іншим командам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru