Дмитро Погорілий: Ми контролювали гру всі 90 хвилин

Дмитро Погорілий: Ми контролювали гру всі 90 хвилин}

Коментарі після матчу 5 туру юнацького ЧУ УПЛ «Оболонь» U-19 - «Кривбас» U-19 – 1:3. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Можу тільки подякувати своїм хлопцям, які практично виконали все те, що ми планували. Ми детально розбирали цю команду, ми знали, що хлопці з команди «Оболонь» грають більш вертикально і постійно нагнітають.

Перші хвилини ми пропустили дві атаки, але змогли вистояти і потім взяти під свій контроль весь тайм, у якому заслужено перемогли - 2:0. У другому таймі ми трохи перебудувалися, адже знали, що суперник буде на нас давити, незважаючи на те, що грав в меншості. Ми провели чотири заміни, які не планували. Вони внесли великі корективи на другий тайм.

Є над чим працювати, але і хлопців можна зрозуміти, вони і по рахунку грали, і ми чекали цю контратаку, яку вони успішно провели і забили третій м’яч. Так, пропустили м’яч з пенальті, але там, на жаль, арбітр помилився з цим рішенням. Там раніше був фол, але він не помітив.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Було дуже спекотно, але ми витримали цю погоду. Вийшли на матч дуже впевнено і виграли цей поєдинок. Всі віддавались по максимуму. Ми гарно провели матч, що в першому, що і в другому таймі. Початок гри, скажімо так, провалили, адже суперник вийшов і почав нас притискати до наших воріт. Але ми витримали цю напругу, переломили хід ри і забили два м’ячи у першому таймі. Впевнено вийшли на другий тайм і виграли цей матч. Я виконав 11-метровий дуже впевнено і відправив м’яч у кут. Не хвилювався, підійшов – забив.

Дмитро Погорілий, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Ми готувались до цього матчу дуже серйозно. Був тижневий цикл, де ми напрацьовували  свої взаємодії, не підлаштовувались під суперника, а награвали свій футбол. І сьогодні ми це показали - заслужено перемогли. Команда контролювала хід поєдинку протягом всього матчу, забили три м’ячі і пропустили з пенальті. Не знаю, чи стовідсотковий пенальті, але вже як є. Взяли три очки і виграли – це найголовніше.

У першому таймі на початку команда «Оболонь» створила кілька непоганих моментів, але ми їх ліквідували і забили важливий м’яч. Потім пенальті, вилучення і 2:0. У другому таймі ми трошки вже «сіли» на свою половину, але грали більш по рахунку та довели матч до перемоги. «Оболонь» U-19 - команда, яка б’ється, чіпляється за рахунок довгих передач, та там створює якісь моменти. Як такого контролю м’яча у них не було.

Захар Карпусь, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Тренерський штаб детально розібрав з нами гравців команди «Оболонь», тому, виходячи на поле, ми знали, як нам діяти в тій чи іншій ситуації. Кожен з наших м’ячів – це послідовність того, що ми виконували установки тренера. Так, десь в другому таймі пропустили один м’яч, але на останні 8-10 хвилин ми повністю сконцентрувались і билися дійсно один за одного. Рухаємось далі і намагаємось покращити свою гру та перемагати.   

Команда суперників в цілому не погана, але, на мою думку, ми грали на голову сильніше. У нас гарна команда і, мені здається, головне, що нам допомогло – це самовіддача і те, що ми дійсно билися один за одного.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru