Дмитро Погорілий: Велике дякую усім, хто допомогав мені відновитись

Дмитро Погорілий: Велике дякую усім, хто допомогав мені відновитись}

Коментарі після контрольного матчу «Кривбас» U-19 - «Олександрія» U-19 – 2:0. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був дуже цікавий. Ми знали цю команду, також є нові гравці, які прийшли до нас. Ми вийшли і з перших хвилин не все виходило, але після деяких моментів пішла гарна динамічна гра – забили перший м’яч, потім другий. Перший тайм закінчили із позитивом.

Перший тайм був більш активний, другий – більше працювали на оборону. Не все виходило, але і в другому таймі були хороші моменти. Є над чим нам задуматись. Будемо далі готуватися, маємо ще кілька контрольних ігор до поновлення чемпіонату. Так, в команді є травмовані футболісти, але є інші. Хто хоче грати – виходить на поле та доводить свої претензції на місце у складі.

Дмитро Погорілий, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Я дуже радий повернутись до загальної групи та стартового складу. Велике дякую тренерському штабу, лікарям, масажисту, тренеру-реабілітологу за те, що допомогли мені відновитись. Наразі вже почуваю себе добре. Головне, що нарешті повернувся на поле. Наразі награємо свої взаємодії і, вважаю, що переважно все вдалося. Грали добре, будемо  додавати з кожним тренуванням і матчами. Будемо покращувати свою гру.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru