Дмитро Семенов: Проходжу реабілітацію, все йде за планом

Дмитро Семенов: Проходжу реабілітацію, все йде за планом}

Захисник криворізького «Кривбасу» Дмитро Семенов, який продовжує відновлення після хірургічного втручання, розповів про своє самопочуття та справи після операції. Нагадаємо, в серпні у 24-річного захисника стався рецидив травми на літніх зборах команди. Востаннє Семенов виходив на поле у футболці «Кривбасу» в офіційному матчі 30 жовтня 2022 року проти «Динамо» у 10 турі УПЛ.

- Дмитре, як твої справи наразі?

- Почуваю себе чудово, дякую. Зараз в Києві, проходжу реабілітацію, все йде за планом.

- Як проходить твоє відновлення?

- Процес відновлення проходить добре. Потроху набираю кондиції. Щодо прогнозів повернення на поле, то наразі важко щось говорити. Але, сподіваюсь, це буде середина-кінець весни наступного року.

- Як тримаєш звʼязок з партнерами, тренерським штабом?

- Звісно, здебільшого у телефонному режимі. Усі постійно цікавляться моїм самопочуттям, це приємно. Відчуваю підтримку команди навіть на відстані, за що я всім дуже вдячний.

- Чи дивився усі матчі «Кривбасу» в УПЛ у цьому чемпіонаті?

- Усі, і дуже переживав за команду. У першій половині сезону «Кривбас» показав класний футбол. Така гра та результати не можуть не радувати. Але, головне, не зупинятись на досянутому.

- Коли востаннє був у Кривому Розі та коли плануєш приїхати знову?

- Це було ще влітку, до операції. Друга половина процесу реабілітації буде проходити вже з командою, тому незабаром повернусь до Кривого Рогу. Користуючись нагодою, хочу привітати усю червоно-білу родину з прийдешніми святами. Бажаю усім, найголовніше – миру, перемоги України. Міцного здоровʼя нашим захисникам, бережи вас Боже.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru