Дмитро Суспіцин: Робота із Хорхе Лопесом - безцінний досвід для всіх нас

Дмитро Суспіцин: Робота із Хорхе Лопесом - безцінний досвід для всіх нас}

Тренер криворізького «Кривбасу» U-17 Дмитро Суспіцин підвів підсумки першої половини сезону у інтерв’ю клубним журналістам. Нагадаємо, «Кривбас» U-17 після 11 туру ДЮФЛУ займає третю сходинку тільки за гіршої різниці забитих-пропущених, але за кількістю набраних очок не відстає від черкаського «Дніпра» й одеської «Пальміри».

- Розцінюю шанси та виступ як досить вдалий. Могли краще виступити, так і в принципі й десь гірше. Жодного домашнього матчу не програли, одна нічия тільки, на виїзді було декілька осічок, й відзначу, що декілька поєдинків витягли у самому кінці.

- В чому секрет результативності команди, як мотивуєте хлопців до такої кількості забитих м'ячів?

- Хлопці все розуміють, у них йде внутрішня мотивація, вони цього сильно хочуть, а ми їм допомагаємо та спрямовуємо. Все інше йде від них, видно сильне бажання на тренуваннях й в матчах вони хочуть довести всім, що у них все виходить. До речі, наша команда пропустила найменше м'ячів, що свідчить про хорошу оборону команди в цілому. Результат команди розпочинається від оборони.

- Як вам працювати у тандемі зі старшим тренером Юрієм Муканом?

- Мені з ним комфортно працювати, вважаю його харизматичною і неординарною людиною, трудоголіком та великим професіоналом.

- Нещодавно представили нового координатора футбольної Академії «Кривбас», авторитетного іспанського спеціаліста Хорхе Лопеса. Чи мали змогу поспілкуватись особисто або колективно ?

- З Хорхе, так, у нас було командні збори, на якому пройшло знайомство. Відзначу, що усе дуже цікаво, це новий безцінний досвід для всіх нас.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru